Door: 
Datum: 21-10-2012
Hits: 6849
Categorie: 
Tips & Trucs (slapen)
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
kinderkamer inrichten

Kinderkamer inrichten

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ouders hebben vaak ontzettend veel ideeën over hoe ze een kinderkamer willen inrichten. Leuke kleurtjes, grappige accessoires. Er is keuze genoeg en een leuk kamertje is in een mum van tijd gemaakt. 

Als je het durft los te laten, is het ook erg leuk om de fantasie van je kind te volgen bij de inrichting van de kinderkamer. Je kind moet er immers huiswerk maken, spelen en slapen. En kinderen hebben vaak een heel andere belevingswereld dan wij ouders denken. Waar jij als ouder misschien denkt dat roze wel een schattige kleur is voor de kamer van je dochter heeft zij misschien wel de voorkeur voor lichtblauw. Je kind kan ook een heel specifieke wens voor de kamer hebben waar jij niet bij stil staat, bijvoorbeeld een werk- of een leeshoekje. Maak samen een lijst en surf eens online  of je samen leuke en handige dingen voor de kinderkamer  kunt vinden.  

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.