Door: 
Datum: 26-04-2011
Hits: 3916
Categorie: 
Alle leeftijden
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
moederdag 2011, 8 mei 2011, moederdag activiteiten

Moederdag 2011

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Met moederdag worden alle mama's lekker in het zonnetje gezet. Hieronder zetten we activiteiten op een rij die op zondag 8 mei 2011 speciaal voor mama worden georganiseerd.
  • Het Land van Jan Klaassen in Braamt (GLD) zet mama op 8 mei in het zonnetje.  Alle moeders mogen die dag zelfs gratis naar binnen. Er zijn speciale moederdagvoorstellingen met Jan Klaassen en Katrijn en de kinderen die een tekening voor mama willen maken, mogen dit doen.
  • Bezoekerscentrum De Breek in Oosthuizen (NH) viert moederdag met een kinderfestival! Tijd voor het jaarlijks kinderfestival van 11.00 tot 17.00! Met o.a.knutselen Vilten, Sieraden maken, Glittertatoe’s, Djembe spelen, Slootje scheppen, Mozaiken, Thai chi, schminken, Schilderen op doek, DJ enrico, Vleermuizen knutselen, Foomp en het vliegende sprookjesboek, cadeautjes maken voor moeder, pony rijden, brood bakken boven vuur, aquabubble, en veel meer leuks! Er wordt geen toegang gevraagd, wel voor de meeste activiteit een kleine bijdrage.
  • Op zondag 9 mei is er bij het Dierenpark in Emmen (DR) een speciaal arrangement samengesteld om alle moeders in het zonnetje te zetten. De dag begint met een uitgebreid ontbijt. Ondertussen kun je genieten van giraffes, zebra’s en andere Afrikaanse dieren, die zelf aan hun ontbijt beginnen. Aansluitend ga je op rondleiding  met één van de dierenverzorgers. De moederdagspeurtocht, die je langs allerlei moeders in het dierenpark leidt, maakt de dag compleet. Vooraf reserveren  wordt aangeraden.
  • Op deze feestelijke dag zet de Theetuin alle moeders en oma's even in het zonnetje en krijgen zij bij reserveringen van een menu/buffet een leuk presentje aangeboden van ons.
  • Verras moeder eens met een heerlijke en zeer uitgebreide  High Tea Party bij de Theetuin Rijsoord. DeTheetuin Tea Party of een moederdagbrunch voor € 19.95 p.p. . Of in de avonduren een heerlijk buffet of BBQ-buffet voor € 29,95 p.p. of met het gezin gezellig creatief tafelen. Er zal een knutselhoekje zijn voor de kinderen die komen eten of high tea-en. In de knutselhoek kunnen zij een zelfgemaakt kado voor moeder / oma maken. 
  • Salonboot Den Haag organiseert tijdens Moederdag bijzondere afvaarten op de antieke Salonboot. Denk bijvoorbeeld aan een Varende Moederdag High Tea en een Varend Moederdag VerwenDiner.
  • De meeste mama's doe je wel een plezier met een High Tea of een moederdagbrunch. Er zijn veel locaties die dit op moederdag aanbieden. Even googlen levert al snel resultaten bij jou in de buurt op.
Kijk voor de voorbereidingen van Moederdag ook eens bij het peuterthema moederdag .

Heb je zelf nog leuke aanvullingen op dit artikel? Deel ze dan hieronder met de overige bezoekers. 

 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.