Door: 
Datum: 01-02-2011
Hits: 3778
Categorie: 
Handig!
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
huishoudelijke hulp, checklist, huishouden, schema', s

Huishoudelijke hulp online

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Huishoudplaza, je huishoudelijke hulp online

Je huishouden is een chaos en je ziet door alle rotzooi de troep niet meer? Je eerste gedachte is waarschijnlijk dat je een huishoudelijke hulp nodig hebt. En dat is ook zo! Maar voordat je een advertentie zet, is het handig om eerst de online huishoudelijke hulp te raadplegen.

Een huishoudelijke hulp helpt je één of twee keer per week met wat losse klussen in huis. Ze boent de keuken of de badkamer, strijkt de achterstallige was weg of dweilt de vloeren. Heel fijn natuurlijk, maar zodra de huishoudelijke hulp de voordeur achter zich dichttrekt, begint de chaos weer opnieuw. Het probleem? Gebrek aan structuur.

Structuur is iets dat je zelf moet aanbrengen in je huishouden. Huishoudplaza.nl helpt je bij het aanbrengen van die structuur. Dagelijks vind je op huishoudplaza.nl nieuwe huishoudtaken en wekelijks wordt er een huishoudschema geplaatst. Ook vind je er weekmenu’s voorzien van boodschappenlijsten zodat je in de winkel niet meer hoeft na te denken. Met handige checklists heb je het huishouden in een mum van tijd op orde.

Op het forum van huishoudplaza.nl vind je veel steun onder de andere leden. Je bent immers niet de enige die het lastig vindt om het huishouden op orde te houden. En bovendien is het er ook nog eens enorm gezellig!

Naast de checklists en schema’s vind je op huishoudplaza.nl ook nog handige huis-, tuin en keukentips, heerlijke recepten en een actieve kookclub.

Voor ieder wat wils dus!

Check snel: Huishoudplaza 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.