Door: 
Datum: 10-01-2011
Hits: 3728
Categorie: 
Handig!
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
huishoudplaza, huishoudtip, tips, huishouden, checklists, schema', s

Huishoudplaza.nl Helpt... nu nog beter

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

In het eerste weekend van het nieuwe jaar heeft www.huishoudplaza.nl, de grootste nederlandstalige huis-, tuin- en keukenwebsite, een ware metamorfose ondergaan. De look and feel van Huishoudplaza.nl  is sinds de start in 2003 nog nooit zo sterk gewijzigd als dit jaar. De site is geheel aangepast aan de nieuwste internettechnieken en doet qua uitstraling zijn naam eer aan: fris en helder.

Veel input van bezoekers
Bij de start van de website draaide alles om tips om het huishouden te vereenvoudigen en plezieriger te maken. Alles onder het motto: Een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Mede dankzij de input van vaste bezoekers groeide Huishoudplaza.nl  uit naar een bijzonder veelzijdige huishoudsite. Al sinds jaar en dag plaatst een van de actieve leden met vaste regelmaat huishoudschema’s en weekmenu’s. Leden die erg van koken houden, plaatsen regelmatig recepten en vormen een online kookclub waar iedereen zich bij kan aansluiten. Ook de tuin krijgt de nodige aandacht. Het is zomaar een greep uit de onderwerpen waar veel mensen dagelijks voor terugkomen.

Community
Een ander, zeer belangrijk onderdeel is het forum. De forumleden vormen een hechte en toch open community waar iedereen van harte welkom is. De huisvrouwen en niet te vergeten huismannen kunnen op het forum van alles bespreken. Fanatieke poetsacties of goed gelukte kookkunst bijvoorbeeld. Maar ook gezin, hobby’s en vakanties. Het komt allemaal voorbij op het forum van huishoudplaza.nl . Het onderwerp “kinderen” werd zelfs zo vaak besproken dat daarvoor een aparte website in het leven werd geroepen, www.overkinderen.nl. Huishoudplaza.nl verwelkomt inmiddels ongeveer 170.000 bezoekers per maand. Geen wonder dus dat de website langzaam maar zeker uit haar jasje groeide.

Social Media
Het nieuwe Huishoudplaza.nl  oogt modern. De tweedeling op de site is goed zichtbaar. Enerzijds zijn er de bijna 1800 tips en recepten die zijn vastgelegd in een snelle database. Dankzij het overzichtelijke zoeksysteem zijn de onderwerpen voor bezoekers snel terug te vinden. Anderszijds is er het communitygedeelte. Dat is volledig in stijl van de moderne social media. Uit de eerste reacties over de nieuwe Huishoudplaza.nl  blijkt dat bezoekers erg enthousiast zijn. De verwachting is dat de bezoekersaantallen verder zullen toenemen dankzij de verbeterde structuur en zoekmachinevriendelijkheid.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.