Door: 
Datum: 23-11-2010
Hits: 3178
Categorie: 
Speelgoed
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Haba, knikkerbaan, spelen, kleuter, kind, basisschool

Speelgoed 4-10 jaar: Haba knikkerbaan

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Onze zoon had een droomwens. Zijn droomwens was een knikkerbaan. Al het andere speelgoed kon hem gestolen worden als hij maar een knikkerbaan mocht hebben.Op zijn vierde verjaardag is de knikkerbaan er gekomen. We hebben, na lang speuren op internet, gekozen voor de Haba Startset inclusief klemmen. Voor 89,95 heb je dan veel onderdelen, waaronder hellingen, een bel en een zigzagbaan.

De reden om voor de Haba knikkerbaan te kiezen was omdat deze er degelijk uitzag en omdat deze knikkerbaan veel mogelijkheden biedt. Je kunt hem steeds op een andere manier opbouwen. Bovendien zijn er veel uitbreidingen mogelijk, zoals bijvoorbeeld een loopingbaan of een springveer.

Inmiddels heeft zoonlief 2 weken ervaring met zijn knikkerbaan. Zijn zusje (2 jaar) en hij spelen er nog steeds dagelijks mee. Hij zet het op en zij tikt er met haar voetje tegenaan... Maar verder hebben ze er samen vooral veel plezier van. Ik kan wel zeggen dat deze knikkerbaan een goede keus is geweest.

Zijn er ook nog nadelen? Ja, een kleintje misschien. Het vergt best nog wat inzicht van een vierjarige om een mooie baan op te zetten. Op deze leeftijd hebben ze er dus nog wel wat hulp bij nodig. En de klemmen zijn eigenlijk wel onmisbaar, vooral met kleine broertjes of zusjes in de buurt. Een klein tikje en de baan is weer scheef en moet gecorrigeerd worden.

Al met al een aanrader om als verjaardags- of sintcadeau te geven. Ook voor oudere kinderen is dit een erg leuke knikkerbaan.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.