Door: 
Datum: 19-07-2010
Hits: 4976
Categorie: 
Alle leeftijden
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Attractiepark, dagje weg, uit

Dagje uit met peuters: Julianatoren

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

 

 

Onze peuters van 3,5 en 2,5 worden ouder en dat betekent dat we steeds meer uitstapjes kunnen maken. En omdat ik liever niet teveel betaal, speur ik weken voor het uitje al op internet naar kortingscoupons om het uitje betaalbaar te houden. Zo kwam het dat wij vorige week voor de helft van de normale entreeprijs naar Julianatoren in Apeldoorn konden. Met 4 personen komt dit dagje pretpark normaalgesproken op € 79,= wat ik toch best een pittige prijs vind.

Julianatoren is niet heel groots opgezet waardoor het voor peuters een erg aantrekkelijk en overzichtelijk park is. Op de dag dat wij ernaartoe gingen was er regen voorspeld. Daardoor waren er niet veel bezoekers en konden de kinderen van de ene attractie in de andere stappen zonder wachtrijen. Niet alle attracties waren bemand, maar het vriendelijke personeel kwam direct als ze zagen dat er belangstelling was voor een bepaalde attractie om die in werking te stellen.

De attracties zijn perfect voor jonge kinderen. Er was geen enkele attractie die niet geschikt was voor hun lengte of leeftijd. De leukste attracties vonden zij de achtbaan en het reuzenrad. Helaas begon het na 2 uur te onweren waardoor we genoodzaakt waren naar binnen te gaan. In het poffertjesrestaurant konden we rustig wat eten en de kinderen konden er in een klimrek klauteren. Ondanks de onweer hebben zij zich toch nog prima vermaakt. Iets verderop was ook nog een indoor speelhal. We zijn daar niet lang binnengebleven, omdat het wat onoverzichtelijk en lawaaiig was. Ook was er voor de ouders geen ruimte om even rustig te zitten. Wat mij betreft een verbeterpuntje voor het park.

Al met al hebben de kinderen een fantastische dag gehad. Een pretpark dat geschikt is voor hun leeftijd en belevingswereld. Waarschijnlijk gaan we er wel weer eens naartoe, maar alléén met kortingscoupons, want de volle prijs vind ik toch echt teveel.

 

 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.