Door: 
Datum: 02-05-2010
Hits: 3064
Categorie: 
Alle leeftijden
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Moederdag, 2010, uit, gezinsuitje

Moederdag 2010: Uit met het gezin

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Met moederdag worden alle mama's lekker in het zonnetje gezet. Hieronder zetten we activiteiten op een rij die op zondag 9 mei 2010 speciaal voor mama worden georganiseerd.

 • Het Land van Jan Klaassen in Braamt (GLD) zet mama op 9 mei in het zonnetje.  Alle moeders mogen die dag zelfs gratis naar binnen. Er zijn speciale moederdagvoorstellingen met Jan Klaassen en Katrijn en de kinderen die een tekening voor mama willen maken, mogen dit doen.
 • Bezoekerscentrum De Breek in Oosthuizen (NH) viert moederdag en nationale molen- en gemalendag! Tijd voor het jaarlijks kinderfestival van 11.00 tot 17.00! Met o.a. knutselen, nog meer knutselen, Thai chi voor moeder en kind, Dj Enrico, kookschooltje, schminken, keramiek beschilderen, Rebella's Recycle Workshop, Mee op de wagen met paarden ervoor, trekzakorkest, tradities op het wasgoed, slootje scheppen, ezel rijden, maskers maken en nog veel meer leuks! Er wordt geen toegang gevraagd, wel voor de meeste activiteit een kleine bijdrage.
 • Op zondag 9 mei is er bij het Dierenpark in Emmen (DR) een speciaal arrangement samengesteld om alle moeders in het zonnetje te zetten. De dag begint met een uitgebreid ontbijt. Ondertussen kun je genieten van giraffes, zebra’s en andere Afrikaanse dieren, die zelf aan hun ontbijt beginnen. Aansluitend ga je op rondleiding  met één van de dierenverzorgers. De moederdagspeurtocht, die je langs allerlei moeders in het dierenpark leidt, maakt de dag compleet. Vooraf reserveren  wordt aangeraden.
 • Kom deze Moederdag gezellig bij Landgoed & Résidence Hunzebergen in Exloo (DR). Je kunt de volgende activiteiten reserveren: 
  Moederdag Brunch, een brunch die bol staat van de lekkernijen!  Je wordt verwelkomt met een een sprankelend glas Prosecco! Na de brunch kun je een leuke activiteit reserveren: 1 uur bowlen, een ronde midgetgolf, een ronde klootschieten of een ronde boerenbosgolf. Moeders krijgen bij vertrek een leuk presentje voor thuis en voor in de Beautysalon! 
  Moederdag High Tea. Overgewaaid uit Engeland en helemaal hip! Kannetjes koffie en thee met heel veel lekkers. Moeders krijgen bij vertrek een leuk presentje voor thuis en voor in de Beautysalon! 
  Moederdag Diner. In Restaurant Hunzebergen wordt een culinair 3-, 4- of 5-gangen Menu du Jour geserveerd met aansluitend een gratis activiteit.
 • De meeste mama's doe je wel een plezier met een High Tea of een moederdagbrunch. Er zijn veel locaties die dit op moederdag aanbieden. Even googlen levert al snel resultaten bij jou in de buurt op.
Kijk voor de voorbereidingen van Moederdag ook eens bij het peuterthema moederdag .
 
Heb je zelf nog leuke aanvullingen op dit artikel? Deel ze dan hieronder met de overige bezoekers. 
 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.