Door: 
Datum: 31-03-2010
Hits: 3937
Categorie: 
Alle leeftijden
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Moviepark, Nickelodeon, gratis, prijsvraag, winnen

Dora en Diego Fandag in Movie Park Germany (8 mei 2010)

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

DORA & DIEGO FANDAG IN MOVIE PARK GERMANY
 
MOVIE PARK GERMANY STAAT OP 8 MEI VOLLEDIG IN HET TEKEN VAN DORA EN DIEGO
 
Dora en Diego: leuk en leerzaam
In 2010 bestaat Dora 10 jaar. Dit wordt wereldwijd gevierd met meer aandacht op TV en daarbuiten dan ooit! Dora is niet meer van de buis weg te denken. Het kinderidool is al jaren het populairste tv-karakter voor kinderen van 4 tot 7 jaar oud volgens character monitor. Haar neefje Diego is goed voor de derde plaats. Het succes van Dora en Diego is te danken aan de interactiviteit van de series, het speelse maar leerzame karakter en natuurlijk de eerste kennismaking voor kinderen met de Engelse taal.

Fandag
Op 8 mei organiseert Nickelodeon in samenwerking met Movie Park Germany een Dora & Diego Fandag. Nickland, onderdeel van Movie Park Germany, wordt voor alle Nederlandse fans omgetoverd tot de heuse wereld van het populaire duo. Jeugdige bezoekers kunnen zich tijdens deze speciale dag vermaken met allerlei leuke Dora en Diego activiteiten.

Movie Park Germany
In Movie Park Germany – het film- en entertainmentpark op anderhalf uur rijden van Utrecht – worden kinderen op 8 mei ondergedompeld in de wereld van Dora en Diego. Zo worden nog nooit eerder vertoonde afleveringen van de kinderidolen vertoond, kiezen de jeugdige fans uit een Dora of Diego menu in het restaurant, dansen ze op Dora en Diego liedjes en zijn de leukste gadgets verkrijgbaar. Het hele park is aangekleed in Dora en Diego stijl. Maar dat is niet alles. Bij binnenkomst ontvangen zij een plattegrond en paspoort waarmee ze op onderzoekstocht gaan in Movie Park Germany, waar naast de Dora & Diego activiteiten ook nog 40 andere attracties en shows zijn. Natuurlijk zijn Dora en Diego zelf ook van de partij! 

Reserveren
Vanaf 8 maart kun je voor meer informatie en boekingen terecht op www.movieparkgermany.nl. Ook kun je kijken op www.nickelodeon.nl.  Bezoekers van de Dora en Diego fandag kunnen ook de rest van het park gratis bezoeken. 
 
Kaarten winnen?
Nickelodeon heeft 1x4 kaarten beschikbaar gesteld voor de Dora en Diego Fandag voor een prijsvraag op OverKinderen. Wil je weten hoe je kan winnen? Lees hier  alles over de prijsvraag. 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.