Door: 
Datum: 16-01-2010
Hits: 3798
Categorie: 
Zwangerschap en Bevalling
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
negenmaandenbeurs, zwanger, baby, hartje, echo

Negenmaandenbeurs 2010

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Negenmaandenbeurs: van 17 tot en met 21 februari 2010 in Amsterdam RAI

De Negenmaandenbeurs is al voor de 25e keer dé plek waar (aanstaande) ouders zich kunnen laten inspireren en informeren. Het grootste en meest complete evenement op het gebied van zwangerschap en baby’s is in omvang toegenomen en staat komende editie meer dan ooit bol van trends en informatie; van zwangerschap tot aan de eerste babystapjes. De Negenmaandenbeurs wordt gehouden van woensdag 17 tot en met zondag 21 februari 2010 in Amsterdam RAI.

Tijdens de Negenmaandenbeurs kunnen bezoekers zich door tal van vooraanstaande deskundigen en babymerken laten inspireren en informeren over onder meer de beste verzorging en voeding, de leukste kleertjes, het veiligste vervoer, de meest inspirerende kinderkamers en het leerzaamste speelgoed. Beursmanager Nicole Tuitert van Amsterdam RAI: “Als je in verwachting bent of net een kindje hebt gekregen, komt er van alles op je af en moet er veel geregeld worden. De Negenmaandenbeurs begeleidt je van zwangerschap tot de eerste stapjes. Je vindt er alles wat je nodig hebt onder één dak.”

Negenmaandenbeurs groeit
De Negenmaandenbeurs is komende editie uitgebreid met een extra beurshal. Nicole Tuitert: “Het aantal bezoekers van de beurs in 2009 overtrof onze verwachtingen. Totaal waren er 45.108 bezoekers, een groei van ruim 7 procent ten opzichte van 2008. Dit heeft ons doen besluiten de beurs in 2010 groter op te zetten, met meer services en faciliteiten voor de bezoekers. Wij zijn hier bijzonder trots op. Ook de exposantenwerving gaat voorspoedig, dus in alle opzichten belooft het wederom een succesvolle beurs te worden.”

Bron van informatie, inspiratie en innovatie
Op de Negenmaandenbeurs kunnen aanstaande en jonge ouders putten uit een grote hoeveelheid informatie- en inspiratiebronnen. Zo staan op het Bol van KennisPlein diverse deskundigen klaar om de bezoeker te adviseren over voeding, veiligheid, gezondheid en bevallen. Op het StylingPlein bieden ervaren stylistes informatie en inspiratie op gebied van de inrichting van de baby- en kinderkamer. Prachtige voorbeelden van kamers zijn te vinden in de Babykamer InspiratieZone. De hipste en liefste schilderijtjes voor de babykamer zijn tentoongesteld in het Kinderkamer KunstStraatje. Op modegebied is er ook veel inspiratie op te doen tijdens spetterende modeshows waar de laatste trends op het gebied van zwangerschaps-, kinderkleding en lingerie geshowd worden. De nieuwste producten en nieuwtjes op de babymarkt zijn te bewonderen in de ShoppingZone. Evenals in 2009 is er het Babyplaats WebshopPaviljoen waar online bedrijven hun website tot leven laten komen. Het evenement kent daarnaast ook een BuggyTestParcours waar bezoekers kunnen uitvinden welke van de nieuwste kinderwagens voor hen het meest geschikt is.

De dag is uiteraard niet compleet zonder het hartje van het kindje te beluisteren, een echo te laten maken, een professionele zwangerschapsfoto of buikbeschildering te laten maken. En natuurlijk valt er volop te profiteren van interessante beursaanbiedingen die mee naar huis genomen kunnen worden in de speciaal ontworpen Sesamstraat beurstas.

Services en faciliteiten
Vanzelfsprekend stelt de Negenmaandenbeurs de bezoekers in de gelegenheid om de kleintjes in alle rust borstvoeding of andere voeding te geven en te verschonen. Het evenement voorziet ook in een kosteloze professionele kinderopvang voor die kinderen die ongestoord met elkaar willen spelen, terwijl hun ouders de beurs verkennen.

Huishoudbeurs 2010
De Negenmaandenbeurs 2010 wordt gehouden van woensdag 17 tot en met zondag 21 februari in Amsterdam RAI. De beurs is dagelijks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en op donderdag 18 en vrijdag 19 februari van 11.00 tot 22.00 uur. Gelijktijdig met de Negenmaandenbeurs wordt de Huishoudbeurs 2010 (van 13 tot en met 21 februari) gehouden in Amsterdam RAI. Met de entreekaart hebben de bezoekers op dezelfde dag ook gratis toegang tot de Huishoudbeurs. Nederlands gezelligste evenement voor vrouwen laat bezoekers kennismaken met de nieuwste trends op het gebied van Mode, Verzorging, Vrije tijd, Wonen en Culinair. Het themaplein van de Huishoudbeurs staat volgend jaar in het teken van BONT, een ode aan de wereldse vrouw van nu.

Meer informatie is te vinden op www.negenmaandenbeurs.nl.

Winnen?
OverKinderen mag namens de Amsterdam RAI 5 keer 2 kaarten verloten onder de leden van OverKinderen. Kans maken op deze kaarten? Hier lees je hoe je kan deelnemen.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.