Door: 
Datum: 14-12-2009
Hits: 4034
Categorie: 
DVD's en CD's
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Disney, DVD, kerst, einstein, baby, peuter, kleuter, kleine einsteins

DVD: Little Einsteins en de kerstwens

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Disney's Little Einsteins is een animatieserie voor kleuters. Op een melodie van een bekende componist beleven de kleine Einsteins, een stel slimmerikjes met hun rode race-raket, steeds een nieuw avontuur.

Op de DVD met de titel "De Kerstwens" beleven de kleine Einsteins hun eerste kerstavontuur. Het is kerstavond en de kerstman heeft voor iedereen een pakje onder de boom gelegd. Maar... er mist één pakje. Onder begeleiding van muziek van De Notenkraker reizen de kleine Einsteins in hun rode race-raket af naar de Noordpool om het pakje te zoeken. Onderweg beleven ze een boel spannende en leerzame avonturen. Tijdens de reis komen beroemde wereldsteden voorbij. De melodie staat centraal en wordt regelmatig herhaald voorzien van een notenbalkje.

De Little Einsteins zijn geschikt voor alle leeftijden. Volgens het hoesje is het een kleuter-animatie, maar ook voor dreumessen en peuters is het erg leuk en leerzaam. Een logisch vervolg op de Baby Einstein serie van Disney. 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.