Door: 
Datum: 16-11-2009
Hits: 5997
Categorie: 
Speelgoed
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Speelgoed, computer, V tech, leercomputer, sinterklaas, cadeau, kado

V-Tech Tik Tok Leer Klok

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Oudste heeft voor zijn 3-de verjaardag de Tik Tok Leer Klok van V-Tech gekregen.

Met deze klok maakt de peuter op een speelse manier kennis met klokkijken. Het klokkijken wordt zowel analoog als digitaal geleerd. De klok heeft 3 verschillende leerstanden. Daarnaast leert je peuter ook nog eens zijn eigen digitale huisdier Puk te verzorgen. Puk moet worden gevoed, zijn tanden moeten worden gepoetst en er moet met hem worden gespeeld. Voor het spelen zijn verschillende spelletjes aanwezig die op het schermpje van de klok gespeeld kunnen worden.

Het kado blijkt een schot in de roos. Onze peuter, die al erg gefascineerd was van klokkijken, speelt er bijna de hele dag mee. Hij zorgt heel goed voor het vogeltje en Puk moet overal mee naartoe.

Het speelgoed is bovendien erg stevig. De klok is al een aantal keren gevallen, maar kan beslist tegen een stootje. 

De prijs valt niet tegen, namelijk € 19,99. Hiervoor krijg je urenlang speelplezier.

Eén minpuntje: er zit een programmeerfoutje in. Als de peuter halve uren moet aangeven met de wijzers van de klok dan zit er 1 uur verschil tussen met het "goede" antwoord. Puk vraagt bijvoorbeeld om de wijzers op half 2 te zetten, maar zegt pas dat het antwoord goed is als je de wijzers daadwerkelijk op half 1 zegt. 

Voor kinderen vanaf 3 jaar vind ik het een heel geschikt kado. 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.