Door: 
Datum: 31-01-2009
Hits: 2466
Categorie: 
Zwangerschap en Bevalling
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
zwanger, baby, kleding, positiekleding

Een bolle buik? Dan is een buikband ideaal!

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Een zwangere dame moet de hele dag een behoorlijk gewicht met zich meedragen. Ga er maar aan staan! Het wurmpje dat uit die buik komt, is dan wel klein, maar alle accessoires die het in jouw buik nodig heeft, brengen een hoop gewicht met zich mee.

Naarmate je buik groter wordt, wordt het steeds prettiger om die te ondersteunen. Dit kan op een mooie en hippe manier met behulp van een buikband. Buikbanden zijn er in veel verschillende kleuren en motiefjes. Voor elk kledingsetje is wel een mooie buikband te vinden. 

Ben je op zoek naar een mooie buikband voor een redelijke prijs? Onderstaande website biedt al buikbanden aan vanaf € 7,95. Een heerlijke website om eens rond te snuffelen. Heb je zelf een mooie toepasselijke tekst die je op de buikband wilt? Ook dat is mogelijk. Op onderstaande site kun je namelijk ook jouw eigen buikband samenstellen.

 buikband 468x60

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.