Door: 
Datum: 16-11-2009
Hits: 5831
Categorie: 
Speelgoed
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
speelgoed, fisher price, sinterklaas, kado, cadeau

Speelgoed peuter: Fisher Price kassa

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Vandaag beoordelen we de Fisher Price kassa. De kassa ziet eruit zoals kassa's er "vroeger" echt uitzagen. Er kunnen munten bovenin gestopt worden. Er zitten knoppen op om het geld in de kassala te laten vallen en om wisselgeld uit te laten keren en een draaihendel om de kassalade mee open te laten gaan.

Het testpanel: de kleine meid die het stuk speelgoed voor haar eerste verjaardag heeft gekregen en haar 2-jarige grote broer.

Het resultaat: zowel bij de grote broer als bij het kleine zusje slaat de kassa goed aan. Het speelgedrag verschilt. Grote broer speelt een echte winkel na en speelt het spelletje zoals het bedoeld is. Kleine zus is meer onderzoekend bezig en bekijkt elk onderdeel van de kassa als een op zichzelf staand ding. De muntstukken, de knoppen, de hendel en de la worden elk afzonderlijk uitvoerig door haar getest. Desalniettemin kun je gerust zeggen dat ook voor een 1-jarige dit een heel leuk stuk speelgoed is, ondanks het feit dat Fisher Price zelf een adviesleeftijd aangeeft van 2 jaar en ouder. 

Het speelgoed houdt zich erg goed. Muntstukjes blijven af en toe wel eens vastzitten, maar met hulp van een ouder is dit zo opgelost. Verder doorstaat het het betere gooi- en smijtwerk erg goed. Ook dit is uitvoerig getest door broer en zus. 

Conlusie: Dik tevreden!  Stevig speelgoed zoals we van Fisher Price gewend zijn. Een echte speelgoed-klassieker die nog steeds erg gewaardeerd wordt door dreumessen en peuters.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.