Door: 
Datum: 03-10-2008
Hits: 3968
Categorie: 
Alle leeftijden
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
baby, kind, beurs

Hasselt, baby- en kinderbeurs "Mixs & Meggy "

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

MIXS & MEGGY: alles voor baby en kids

Na 6 succesrijke edities in de Hasseltse Grenslandhallen krijgt de baby- en kinderbeurs 'Mixs & Meggy' er nu een Kortrijks broertje bij. Op zaterdag 8 en zondag 9 november vind je in Kortrijk Xpo alles over zwangerschap, baby's en kids.

Deze eerste editie in West-Vlaanderen biedt voor elk wat wils: van zwangerschapskleding tot kinder-oufit, van babyborrel tot familie-uitstapjes, van meter-peter eindejaarsgeschenken tot de nieuwste speeltjes.

Alle mogelijke thema's komen aan bod rond zwangerschap en kinderen van 0 tot 12 jaar.  Je vindt een ruim aanbod van de nieuwste producten en diensten, o.m.:

van buikje tot baby
voeding en opvoeding
spellen, uitstapjes en meer recreatie
tips van babyborrel tot verjaardagsfeest
zwangerschaps- en kindermode
hardware, van buggy tot trike of VTT, van luier tot schooltas
gezondheid en wellness voor mama (papa) en kind
originele geschenkideeën voor kind, petekind of kleinkind,
...
En uiteraard zal de Sint ook aanwezig zijn! Ook hij komt op Mixs & Meggy 'cadeau-inspiratie' opdoen.

Een event voor iedereen!

Niet enkel de ouders, maar evengoed oma en opa, meter en peter, opvoeders,... kunnen hier de nodige inspiratie opdoen. Mixs & Meggy wil immers informatie brengen voor al wie met jonge kinderen te maken heeft. En dat gaat van praktische cadeau-ideeën bij tientallen gespecialiseerde stands, tot en met nuttige, waardevolle tips van specialisten.

Aandacht voor baby

Geboortekaartjes, doopsuiker, babyfotografie, kortom al wat met geboorte samenhangt.
En verder: de nieuwste kinderwagens, kleurrijke babyspulletjes, het eerste speelgoed, alles over babyvoeding, slaapcomfort, informatie over kraamhulp, kinderopvang, ...

Aandacht voor mama

Nieuwe trends in zwangerschapskleding, informatie over alles wat verandert in je lichaam, handige middelen die je kleine ongemakken verlichten, nuttige tips over voeding, zwangerschapsgymnastiek, massage enz.

Aandacht voor papa

Op Mixs &  Meggy kan elke papa in spé de kneepjes van het kindervak leren: luiers verschonen, flesjes klaarmaken, kleren wisselen... in korte tijd en onder deskundige begeleiding groei je hier werkelijk uit tot een ware fiere 'superpapa'.

Aandacht voor oudere broer en zus

Hippe kinderkleding, leuke schoolspulletjes, origineel speelgoed, stoere kinderkamer, ideeën voor een cool kinderfeestje, en veel meer.

Aandacht voor meter en peter, oma en opa

Originele cadeautjes, interessante boeken, tips over familie-uitstapjes,... Inspiratie te over voor een leuke verrassing voor je lievelingen.

Alle kinderen welkom

Just Us, gespecialiseerd in kinderanimatie, voorziet op Mixs &  Meggy een uitgebreide, gratis kinderopvang tot 12 jaar, per leeftijdscategorie en uiteraard met deskundige begeleiding.
Terwijl mama en papa de beurs bezoeken, kunnen juniors tot 6 jaar hun hartje ophalen in hun eigen veilige speelruimte: boetseren met plasticine, bouwen met blokken, luisteren naar leuke verhaaltjes,... en nog heel wat meer.
De wat ouderen, tussen 7 en 12, kunnen zich ondertussen aangenaam bezighouden in 'hun' loungehoek met aangepast spelmateriaal.
Info: www.just-us.be

Informatie is belangrijk!

Op 'Mixs & Meggy' kan je met al je vragen over je toekomstige kindje, je peuter, kleuter of opgroeiende bengels en de meest uiteenlopende gezinsvragen terecht bij de echte specialisten. Kind & Gezin, Kinderopvang, Kinderbijslag, RVA, de mutualiteiten en vele anderen: alle praktische info onder 1 dak! Zij zorgen voor  hoogstaande, deskundige up-to-date informatie.


Mixs & Meggy: een beurs die geld opbrengt!

"Betaal 7 euro en ontvang 30 euro kortingbons"

Voor je ticket op 'Mixs & Meggy' krijg je heel wat terug.

1. Elke bezoeker ontvangt een 'Mixs & Meggy cadeautas', gevuld met nuttige producten, tijdschriften, bons en praktische infofolders. Zodat je na je bezoek nog lange tijd kan nagenieten.

2. Samen met je toegangskaartje ontvang je een bonnenkaart met een waarde van 30 euro! Elke bon is 1 euro waard bij een aankoop van 10 euro bij de deelnemende standhouders. (Koop je bij hen bijvoorbeeld iets van 50 euro, dan betaal je maar 45 euro en 5 bonnen). Op die manier betaalt een bezoekje aan de beurs zichzelf dubbel en dik terug.

Enkele 'speciale' blikvangers

Nieuwe wagen voor junior

Leuk assortiment nieuwe lichtgewicht kinderwagens, in bijzonder prettige vormgeving en met een aantal originele snufjes. Een primeur voor de Benelux.
Info: 0475 / 80 32 30  www.cvtrading.be

Terug naar huis 'in 't nieuw'


Zwangerschapskleding voor haar, pittige pakjes voor het jonge volkje... Een superleuke modecollectie passeert de revue.
Wie weet, ontdek jij hier wel de perfecte outfit voor je kind - of voor jezelf.

Van stoel tot veilig 'kamertje'


De Funpod is een hoge stoel voor kindjes, die je nadien kan omvormen tot 'bak', waarin je kindje dicht bij jou kan staan en toch op veilige afstand, bvb. bij het fornuis.
Info: 0475 / 80 32 30  www.cvtrading.be

Beschilderde zwangere buiken


Erg in tegenwoordig: laat je zwangere buik 'painten' en verras je familie en vrienden. Het kan op Mixs & Meggy:  grimeerstudio Magic Faces is specialist in face- en bodypaint.
www.magicfaces.be

Originele kindermeubelen, voor klein en groter

Artilignum is specialist in meubelen op maat. Op Mixs & Meggy stelt de firma haar collectie schattige authentieke schoolbankjes voor. Pure nostalgie naar de eerste schooljaren. Huiswerk maken aan deze meubeltjes wordt een plezier.
www.artilignum.be

Lekker ontstressen op Mixs & Meggy


De Nationale Beroepsvereniging Gediplomeerde Kinesitherapeuten verwent de toekomstige mama's met weldoende rugmassages. Bovendien kan je hier terecht voor alle info over o.m. ontspanningstechnieken, pre- en postnatale in het water, babymassage, babyzwemmen, training van de bekkenbodem enz.

Feestje bouwen?

Kom dan ideetjes verzamelen op Mixs & Meggy.
Fotografen presenteren hun 'kids albums', traiteurs brengen uw smaakpapillen in feeststemming, cadeaushops en decoratiespecialisten zorgen voor de beste sfeerbrengers.

Prachtige gedekte tafels voor doopfeesten, babyborrels, verjaardagen, communies... al wat je ziet is beslist toepasbaar op je eigen feesttafel. Originele tafelversieringen, een tafelschikking met een artistieke touch...

Info over onderwijs

De provinciale school PTI stelt op Mixs & Meggy haar diverse technische studierichtingen voor en demonstreert o.m. bloemschikken.
www.pti.be

Breng zeker je kinderen mee! (uiteraard mogen zij er gratis in)

De Koekjesfabriek komt!

Als kind vraag je je wel eens af waar de koekjes vandaan komen. Wel, die worden gemaakt in de Koekjesfabriek! Dat kan je met je eigen ogen vaststellen op Mixs en Meggy. De beertjes van de Lu-koekjesfabriek produceren berenkoekjes aan de lopende band. Zowel voor jong als oud boeiend en leerrijk om zien. En berenlekker: natuurlijk krijg je de nodige koekjes mee naar huis!
Info: www.lu.be

Boudewijn Seapark: dolfijn met Sinterklaas


Op de stand van Boudewijn Seapark verwacht de Sint alle kinderen. Zijn zwarte pieten zorgen voor cadeautjes, lekkere hapjes en uiteraard het nodige spektakel.
Wie dat wil, kan zijn spruit met de Sint laten fotograferen aan de speciale beursprijs van 5 euro (normale prijs 10 euro).
www.boudewijnpark.be  -  www.landvansinterklaas.be

Circusworkshops


Wil je circusartiest worden? Begin aan je carrière op Mixs & Meggy. De Sven XL Circusteam leert je de knepen van het vak tijdens leuke workshops: kunstjes met de diabolo en de flowerstick, acrobatentoeren op de minifiets...  Je kan circusartiest De Sven ook aan het werk zien op het  podium.
www.desven.be

Boemschikken voor de jeugd

Op de stand van PTI, de Provinciale Tuinbouwschool, is iedereen welkom om zelf een pracht van een boeketje te maken, onder leiding van een specialist bloemenkunstenaar.
www.pti.be

Kindergrime

Grimeerstudio Magic Faces, specialist in face- en bodypaint, tovert alle kids om tot tijgers, muizen, spoken...
www.magicfaces.be

Gratis kinderopvang

De sfeervolle kinderopvang wordt georganiseerd door de gespecialiseerde firma Just Us. Een afdeling tot 6 jaar, een aparte, bijzonder leuke 'lounge' voor 7 tot 12.
www.just-us.be

Ter plaatse ook voorzien:

baby's room: ruimten voor verschonen van luiers e.d.
baby's resto: ruimten voor voeden van de kleintjes
springkastelen

Mixs & Meggy praktisch

8 en 9 november 2008, van 10 tot 17.30 u
Kortrijk Xpo, Hal 3, Doorniksesteenweg 215, Kortrijk
toegangsprijs: 7 euro, 5,50 euro met kortingbon - 14 jaar gratis

info:
www.mixsenmeggy.be
www.babybeurs.be
www.kinderbeurs.be

telefonisch: Gil Claes Produkties 014 - 26 48 41

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.