Door: 
Datum: 16-11-2009
Hits: 4936
Categorie: 
Speelgoed
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Smoby, spelen, sinterklaas, kado, cadeau

Speelgoed 1-jarige: Cotoons baby roul

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Een nieuwe categorie op OverKinderen: speelgoed! Heb jij een stuk speelgoed waar je kinderen echt ontzettend veel plezier van hebben of iets waar ze helemaal niet naar om kijken? Laat het de rest weten! Zo krijgen we een mooie verzameling met leuke speelgoed-ideeën. 

Bij deze de aftrap....

De Cotoons Baby Roul is te koop bij onder andere Intertoys voor € 9,99.  Het is een opblaasbare, transparante rol met Cotoons print. Kleine belletjes binnenin rinkelen zacht. Volgens de website is het ideaal vanaf 12 maanden om het evenwicht en de fijne motoriek, alsook de coördinatie te ontwikkelen.

En dan nu de ervaring: grote pret! Het testkindje is sinds 2 weken 1 jaar oud en heeft er veel plezier mee. Onze mening is dat dit speeltje wel eerder gebruikt kan worden. Vanaf een maand of 9 kunnen kindjes er rustig mee spelen. Een kindje van 1 jaar dat al goed kan staan en aan het handje kan lopen, is dit speelgoed waarschijnlijk vrij snel ontgroeid. 

Een aanrader dus, maar de adviesleeftijd van 12 maanden had wel wat lager gemogen.  

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.