Door: 
Datum: 03-10-2007
Hits: 2576
Categorie: 
Handig!
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Redactie, kinderen, artikelen

Zelf artikelen toevoegen op OverKinderen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

OverKinderen is een site die nog in de kinderschoenen staat. Daardoor is onze artikelendatabase ook nog niet zo goed gevuld als die van andere, vergelijkbare websites. De artikelen op OverKinderen zijn allemaal geschreven voor en door ouders. Weet jij iets interessants, leuks of grappigs dat te maken heeft met kinderen? Schroom dan niet om zelf een artikel te plaatsen.

Aan wat voor soort artikelen moet je denken?
Eigenlijk aan alles dat met kinderen te maken heeft. Volg jij bijvoorbeeld een hele goede zwangerschapscursus waarover je het een en ander kan vertellen, dan kun je daarover een stukje schrijven. Of zit je kind op een bepaalde sport, bijzondere school of heeft het een interessante hobby dan kun je daar wat over op papier zetten. Ook lekkere kinderrecepten, leuke kinderfeestjes en bijvoorbeeld bespaartips voor jonge gezinnen met een smalle beurs zijn van harte welkom. Met andere woorden: alles wat maar een beetje met kinderen te maken heeft en waar andere ouders iets aan kunnen hebben, kan rekenen op een plekje op OverKinderen!

Wat als je niet veel informatie hebt of niet goed weet hoe je het moet verwoorden?
Dat is geen enkel probleem! OverKinderen beschikt over een enthousiast redactieteam dat graag research doet om je artikel aan te vullen en dat alle artikelen eerst taalkundig screent.

Hoe werkt het?
Het is niet moeilijk om zelf een artikel te plaatsen op OverKinderen. Als je op de homepage bent, zie je aan de linkerkant enkele categorieën staan. Klik op één van deze categorieën.  Vervolgens klik je links bovenaan op "toevoegen". Kies bij artikeltype en hoofdcategorie de juiste categorie voor jouw artikel. Staat er geen categorie tussen waar jij mee uit de voeten kan, dan kun je het gewoon op de standaard instellingen laten staan. Wij zorgen er dan voor dat je artikel op de juiste plaats komt. Voer nu de titel van je stukje in en het artikel zelf en klik op wijzig bericht. Het artikel wordt nu geplaatst onder de "goed te keuren berichten". Het redactieteam zal zich er nu op gaan storten en je artikel zo snel mogelijk online plaatsen. 

Tot slot een paar regels...
De artikelendatabase is uitsluitend bedoeld voor informatie die voor andere internetgebruikers handig kan zijn. Veelal betekent dit algemene informatie. Stukjes in de "ik"-vorm worden daarom aangepast naar meer algemene termen of doorverwezen naar het forum. Op het forum kun je namelijk terecht voor discussies en vragen over alles wat met kinderen te maken heeft.

Als je voor een artikel gebruik maakt van documenten of internetwebsites is het verplicht om de bron in het artikel te vermelden. Niet zelden rust er namelijk een copyright op deze informatie.

We hopen dat we snel leuke, nieuwe informatie toegestuurd krijgen.  Heb je nog vragen? Stel ze op het forum of stuur een mailtje naar webmaster@overkinderen.nl

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.