Door: 
Datum: 21-09-2007
Hits: 2094
Categorie: 
Baby's
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Muziek, muzikaliteit, muziekinstrument

Cursus Muziek op Schoot

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

In de meeste grotere plaatsen worden cursussen Muziek op Schoot aangeboden. De cursus is bedoeld voor kindjes in de leeftijd van 0 tot 4 jaar opgedeeld in leeftijdscategorieën.

Van nature worden kinderen geboeid door muziek. Muziek in het algemeen en liedjes zingen in het bijzonder heeft een grote invloed op de ontwikkeling van kinderen. Het geeft ze een gevoel van veiligheid en geborgenheid door samen muziek te maken en er plezier mee te hebben.

De liedjes en muziek zijn afgestemd op de leef- en belevingswereld van je kind. De bekende liedjes komen aan bod, maar ook liedjes om tijdens bepaalde dagelijkse handelingen te zingen, zoals bijvoorbeeld het aankleden, badderen of spelen. Tijdens de lessen wordt ook gebruik gemaakt van speelgoed en eenvoudige muziekinstrumenten, zoals bijvoorbeeld sambaballen. Op die manier leert je kind te luisteren naar en experimenteren met muziek.

Om de cursus te volgen, hoef je zelf niet te kunnen zingen!

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.