Door: 
Datum: 14-03-2007
Hits: 16838
Categorie: 
Ontwikkeling
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Klassiek, muziek, ontwikkeling, emotie

Klassieke muziek voor kleine kinderen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Het is wetenschappelijk bewezen dat muziek een grote invloed heeft op je gemoedstoestand. Kleintjes Klassiek is een collectie klassieke muziek van vijf cd’s die inspeelt op de verschillende gemoedstoestanden van je kind:

- relaxed
- moe
- blij
- boos
- verdrietig

Voor elke gemoedstoestand is er één cd. Dus ligt je baby heerlijk, blij te spelen in de box? Dan zet je de "blije" cd op met vrolijke muziek zoals de Turkse Mars van Beethoven.Of heb je te maken met een opstandige kleuter? Dan kun je de cd "boos" opzetten. Met deze cd wordt ruimte gegeven voor de boosheid zonder deze extra aan te wakkeren. De muziek begint donker en wordt in de loop van de stukken steeds lichter. Uiteraard is de muziek aangepast aan het niveau van de kindjes. Elk muziekstukje wordt begonnen en afgesloten met een babygeluidje, zodat je kindje het begin en eind van een muziekstuk leert herkennen.

Wij hebben Kleintjes Klassiek nu enkele weken in huis. Het is niet alleen geweldig voor de baby van 4 maanden oud om naar de muziek te luisteren, maar ook papa en mama worden er heerlijk relaxed van en vallen er soms zelfs stiekem bij in slaap op de bank.

Kleintjes Klassiek is niet te koop in de winkel, maar is exclusief geproduceerd voor Wegener Dagbladen. Maar er is ongetwijfeld iets soortgelijks in de winkel te vinden. Heb jij ook ervaring met klassieke muziek voor (ongeboren) baby’s of kinderen? Deel je ervaringen dan met ons!

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.