Ervaringen met de diaper champ?
Laatste Bericht 03-31-2009 7:54 door Miriam. 24 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12
AuteurBerichten
karin185
New Member
New Member
Posts:


--
11-14-2007 2:20
Moet me dus echt even verdiepen in de verschillen. Maar jij hebt totaal geen nare luchtjes, ook niet in de Sangenic zelf als je er een nieuwe navulling indoet?
Miriam
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3535


--
11-14-2007 3:55
Absoluut geen luchtjes. Na het verschonen van een flinke poepluier volstaat het als het raam even een tijdje open gaat om te luchten. Daarna ruik je zowel buiten als in de emmer helemaal niets meer.

Met het verwisselen van de navulling heb ik zelf geen ervaring, want dat doet Jeroen altijd, maar ik heb hem nog nooit horen klagen over stank. De luier raakt de emmer ook niet, dus de emmer kan eigenlijk ook niet gaan stinken. Elke luier wordt direct apart verpakt in plastic. De emmer moet hier in huis ongeveer 1 tot 2 keer per week geleegd worden, maar onze zoon gaat dan ook 3 dagen in de week naar de creche en verbruikt thuis dus wat minder luiers. 
karin185
New Member
New Member
Posts:


--
03-25-2008 11:48
Ik zal nog even mijn ervaring hier vermelden:

We hebben een aantal maanden nu alweer de Diaper Champ in gebruik. Het is niet geheel reukloos, maar je hebt wel veel minder stankoverlast dan bij een hele simpele luieremmer. Het verwisselen van de vuilniszak zou in principe volgens de verpakking ook reukloos moeten zijn, maar mijn ervaring is dat je toch zo min mogelijk lucht in de zak wilt hebben (wegens klikoruimte) en dan toch even de zak openhoudt om er zoveel mogelijk lucht uit te persen, waardoor je uiteindelijk toch nog in een hele stankwolk zit.

Conclusie: ik ben wel tevreden, want je hebt veel minder stankoverlast dan bij een gewone luieremmer, maar het is niet geheel reukloos, zoals de verpakking vermeldt.

De reden dat we niet voor de Sangenic gekozen hebben is dat we die toch veel te duur vonden in gebruik. Elke keer weer die navullingen kopen vonden we te prijzig worden.
martine74
New Member
New Member
Posts:


--
03-30-2009 2:13
Hi

Ik vind het een geweldig ding! Niks met cassettes of zo, gewoon een normale vuilniszak erin doen. Wij hebben de grote gekozen (70 stuks), maar ja, wij hebben ook een tweeling.

Wel de luier opvouwen en weer dichtplakken voor je hem erdoor gooit, dan doe je nog langer met een zak (gemiddeld 1x per week verschonen, je hebt het al druk zat met andere dingen).
Miriam
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3535


--
03-31-2009 7:54
Hoi Martine,

Welkom op OK! Leuk dat je je hebt aangemeld.

Heb jij nu een diaper champ of een sangenic?

Groetjes,
Miriam
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12