Zijn deze luiers goedkoop?
Laatste Bericht 09-25-2006 9:28 door roco. 5 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Miriam
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3535


--
09-24-2006 10:56
    Bij de makro zitten deze week de pampers in de aanbieding. Bij afname van 3 megaverpakkingen a 3 pakken kosten ze per pak € 6,46 inclusief BTW. Koop je 1 of 2 megaverpakkingen dan kosten ze per pak € 9,69 inclusief BTW.

     Is dit goedkoop en zinvol voor ons (met een kleine op komst Wink) om te kopen of is dit een beetje veel van het goede? Het betekent dus 3x3 pakken pampers. En als het wel goedkoop is, is het dan handig om alles in het kleinste formaat te nemen?

    Groetjes,
    Miriam


    Edited by - Sje on 22-4-2007 10:26:06 PM
    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    09-24-2006 11:58

    Allereerst gefeliciteerd!

     Verder geen idee, maar je kunt het wel uitrekenen:

    -Wat kosten ze normaal in de super/Kruidvat? Trek daar 15-20% vanaf voior de ’normale’ aanbiedingsprijzen, ze zijn altijd wel ergens in de aanbieding.

    Hoeveel zitten er in een  pak? Hoeveel gebruik  je er per dag?  Dan kan je uitrekenen hoeveel dagen je ermee doet.

    Voor de zekerheid kan je een van de drie megapakken een maatje groter nemen, als je ruimte hebt ze op te slaan. Ooit kom je aan die maat ook toe...

     Maar bedenk eerst of je wel echte pampers wilt gebruiken,. huismerk-luiers zijn vaak een heel stuk goedkoper...

    Succes, en veel plezier met de kleine! 

    karin185
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    09-24-2006 12:46
    Hoeveel luiers zitten er in zo’n pak? Dat is nogal wisselend namelijk. Dus dat is eerst handig om te weten, voordat je weet of het goedkoop is of niet.

    In het begin zul je zo’n 7-8 luiers per dag gebruiken.

    Wij kopen vooral luiers bij de Aldi of  van het C1000-merk. Die van de C1000 als ze in de reclame zijn, want dan zijn ze goedkoper als bij de Aldi.

    Volgens mij kun je het beste eerst proberen welke luiers je het beste bevallen. De een vind pampers het beste, de volgende gaat voor Aldi of Kruidvat luiers en een derde vindt die van Etos of Huggies het beste.

    Succes ermee.
    Sje
    Posts:75548


    --
    09-24-2006 1:34
    Wij zijn gestart met de luiers van het Kruidvat eigen merk maar zodra de kleine moppen groot genoeg waren zijn we overgegaan op de luiers van de Aldi. Die zijn prijs/kwaliteit het beste vind ik.

    Denk er bij zo’n bulkverpakking van de Makro wel bij na Miriam dat je niet de allerkleinste luiertjes koopt. Die newborn-luiers gebruik je niet al te lang en het zijn uiteindelijk wel dure luiers als je met een hele berg blijft zitten omdat ze niet meer passen.

    Dus als je zo’n bulk koop, dan zou ik een maatje kopen wat je niet meteen nodig hebt voor de baby. Aan de andere kant, kost dat je wel een hoop ruimte in je huis, want tegen die tijd is er weer zo’n zelfde aanbieding bij de Makro of waar dan ook.
    Sje
    Posts:75548


    --
    09-24-2006 1:36
    Kijk ook even op www.watkostenluiers.nl. Daar staan altijd de laatste aanbiedingen op en allerlei ervaringen van andere baby-houdende-mensen. Smile
    roco
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    09-25-2006 9:28

    Hoi,

     

    Op zich is het voor Pampers wel goedkoop want als de Pampers bij het Kruidvat of zo in de aanbieding zijn heb je 3 pakken voor 26,50.

    Koop van maat 1 en 2 niet teveel. Maat 3 gebruik je wel langer.

     

    Groetjes Corine 

    U bent niet gemachtigd om te reageren.