Klaar met de Sint?
Laatste Bericht 12-05-2010 10:36 door Louise. 8 Reacties.
Printer Vriendelijk
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Miriam
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3535


--
12-03-2010 8:54
  Zijn er meer mensen die het wel een beetje gehad hebben met de goedheiligman? Ik ben er zelf inmiddels wel een beetje klaar mee. Het gaat nu al twee weken lang alleen over sinterklaas. Volgens mij wordt er tegenwoordig ook veel meer aan gedaan dan vroeger. Teveel als je het mij vraagt ;-)
  karin185
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  12-03-2010 9:03
  Daarom hebben wij er bewust dit jaar niet zoveel aan gedaan. We hebben de kids geen sintjournaal laten kijken, alleen vorige week en deze week een paar keer schoen gezet. Vorig jaar waren we het na al die weken helemaal spuugzat.
  Miriam
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3535


  --
  12-03-2010 9:08
  Hier hetzelfe gedaan. Weinig tot geen Sint-tv en enkele keer schoen met wat pepernootjes of een kikkertje.

  Ik heb het gevoel dat het op school veel over de sint gaat. Veel thema-geknutsel bijvoorbeeld. Oudste is geen knutselaar dus die zit al twee weken niet lekker in zijn vel. Ik ben er nu goed zat van. Zonde, want het leukste moet nog komen.
  Peter P
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  12-03-2010 11:04
  Wij deden het schoen zetten op woensdag en zaterdag. Verder geen sinterklaasjournaal (was dat er al?) en totaal 3 sintvieringen: school, sport, thuis. Andere vieringen gingen we gewoon niet naartoe. Zo bleef het leuk.
  Sje
  Posts:75548


  --
  12-03-2010 4:32
  Hier valt het wel mee moet ik zeggen. Vorig jaar was ik er eerder veel meer klaar mee. Onze meiden vinden het wel allemaal heel leuk en ze kunnen wel stuiteren maar ik ben het nog niet zat.

  Vandaag hele dag de sintviering op school georganiseerd dus dan zou je zeggen dat ik er wel klaar mee moest zijn, maar nee hoor, ik ben nog steeds in de stemming.

  Hier net als bij Pepo alleen op woensdag en zaterdag de schoen zetten. Dat scheelt ook al een hoop gestuiter in huis.

  Het aantal sintvieringen hebben we al weten te beperken. Normaal was het op het werk, bij de ene opa en oma, bij de andere opa en oma, bij de peetouders, hier thuis. Pffffffff..............

  Op het werk is al weggevallen sinds meneer Sje thuis werkt. De ene opa en oma combineren het voortaan met de peetouders, dus dat is nog maar 1 viering en die is dit jaar door te drukke agenda's op eerste kerstdag bij mijn broer. (Hier hebben ze de leeftijd dat dat goed uit te leggen is zo'n uitgesteld sinterklaasfeest). En zondagavond is het hier pakjesavond. En dan is het klaar.
  Miriam
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3535


  --
  12-03-2010 6:32
  Wij hebben ook een beperkt aantal vieringen (school/creche, werk en thuis). De kinderen stuiteren ook niet echt, maar toch ben ik er zat van. Blij dat het op school in elk geval voorbij is nu, al dat gefrutsel.
  Louise
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  12-04-2010 9:13
  Lijkt mij vooral dat al die verschillende zenders met sint soaps lastig zijn... ik zou er één kiezen en de rest buitensluiten, maar is bijna niet te doen denk ik? Zou bij kleuters al klassikaal moeten...
  En alles begint véél te vroeg! Paar dagen voor binnenkomst van de boot is vroeg zat!
  Sje
  Posts:75548


  --
  12-04-2010 10:43
  Hier hebben ze het Sinterklaasjournaal gevolgd, De Club van Sinterklaas op RTL4 en Slot Marsepeinstein op Nickelodeon.

  Ging prima! Maar onze meiden zijn niet zo heel erg piepjong meer, dus mogelijk dat het daardoor goed ging. Voor peutertjes zou het too much zijn geweest om al die programma's te volgen.
  Louise
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  12-05-2010 10:36
  Pfffftttttt... al die verschillende verhaallijnen... en al die verschillende piet-personages... en verschillende Sinten !
  U bent niet gemachtigd om te reageren.