Carnaval
Laatste Bericht 03-04-2008 12:29 door Peter P. 7 Reacties.
Printer Vriendelijk
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Peter P
New Member
New Member
Posts:


--
02-06-2008 3:23
  Tja, het is weer achter de rug. En het ging drie avonden goed, donderdag schoolfeest, zaterdag en maandag stappen. Maar de laatste avond, gisteren dus, is het misgelopen... M1 heeft M3 met twee vriendinnen weggebracht naar een café. Rond 23.00 uur belde ze dat het café sloot, wegens drank schenken aan 12 jarigen... Ze werden door een moeder naar een ander café gebracht, of ik ze daar om 00.00 kon ophalen. Dat kon. Om 23.30 belde ze weer, dat diezelfde moeder alle kinderen mee zou nemen, maar dan wel pas tegen 00.30. oke, dan , dat vinden we een goede regeling. Om 00.45 kamen ze thuis, zij met een vriendin, die plotseling zou  blijven slapen. Wisten de ouders van dat meisje dat? Ja, dat wisten ze, verzekerde de vriendin me.

  Vanmiddag bleek dus heel wat anders.Dit is een openbaar forum, dus weidt ik niet uit, maar de moeder wist van niets en is de hele ochtend naar haar dochter op zoek geweest, en de hele groep jeugd is niet door een moeder weggebracht, maar heeft met fietsen en achterop door de regio gereden... Gelukkig is iedereen heel en gezond thuis, maar je houdt je hart toch vast!

  Ik ben blij dat ik het nu weet, maar wel teleurgesteld over de leugens gisterenavond. Het raarste is nog, dat ze van ons op de fiets mocht, maar dat anderen dat niet mochten. Ik begrijp dan ook niet waarom ze erover loog... 

  Ik was van plan hier een column aan te weiden, maar doe dat niet. Ik wil iivm privacy niet uitweiden. 
  Sje
  Posts:75548


  --
  02-06-2008 4:09
  Beroerde situatie Pepo! Kan me voorstellen dat je stevig teleurgesteld bent. Weet ze al dat dit nog een staartje gaat krijgen?
  Gompy
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  02-06-2008 4:10
  Inderdaad houd je hart vast met zoiets.
  Onze meiden zijn ook flink op stap geweest, maar mijn mobieltje en de gewone telefoon liggen op mijn nachtkastje.
  Een paar avonden zijn ze bij vriendinnen blijven slapen. Gisteravond waren ze allebei hier in het dorp en zouden samen naar huis komen, uiterlijk 1 uur hadden wij gezegd, ik zet dan mijn wekker op 1 uur om te controleren of ze inderdaad thuis zijn.

  Je moet er toch niet aan denken dat je de volgende ochtend wakker wordt en tot de ontdekking komt dat je niet wakker werd toen ze thuiskwamen, om de simpele reden dat ze daadwerkelijk niet thuis zijn!
  Sje
  Posts:75548


  --
  02-06-2008 4:57
  Als wij uitgingen (mijn broer, zus en ik zijn overigens nooit van die stappers geweest) moesten we verplicht even bij mijn ouders op de slaapkamer melden dat we thuis waren. Ik vond dat altijd maar suf, maar nu ik zelf moeder ben en nu ik het verhaal van Pepo zo lees, begrijp ik het heel goed en ga ik dat zelf ook invoeren als onze meiden in die fase komen.
  karin185
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  02-10-2008 3:41
  Vervelend PP dat erover gelogen werd en begrijpelijk dat je heel erg teleurgesteld bent daarover. Gelukkig is het nu weer achter de rug en is ze gezond weer thuis gekomen.
  Peter P
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  02-10-2008 4:06
  Inderdaad. Straf is dat ze wel uit mag, maar dat ze door ons wordt weggebracht en opgehaald, op onze tijden...  Ze is de enige van die hele club die heeft gebeld met de ouders, dat pleit in haar voordeel, maar de leugens doen pijn.
  Anja1966
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  03-03-2008 3:20
  Goeie straf Pepo! Zo laat je haar goed voelen dat je vertrouwen gekwetst is en dat je haar als een kleuter weer bij de hand neemt. Zal ze niet leuk vinden!

  Groetjes, Anja

  PS En ik dacht vroeger dat het gemakkelijker zou worden als ze ouder werden, pfff....
  Peter P
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  03-04-2008 12:29
  Dat vroeger is wel lang geleden zeker, toen je nog naief was... ;-))

  Afgelopen zaterdag de eerste echte confrontatie: ze had een verjaardag, wij gingen hele dag en avond stappen met vrienden. Ze mocht dus niet weg, en was daar niet blij mee. Voet bij stuk houden hielp wel, ze probeerde wel even.... ;-)
  U bent niet gemachtigd om te reageren.