Door: 
Datum: 10-03-2009
Hits: 3282
Categorie: 
Geschenkdozen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Jonge ouders, zwanger, bevallen, moeder, tijdschrift

Gratis Blije Doos

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ben je zwanger of net moeder? Of wil je iemand blij maken met een gratis cadeaupakket? Vul de gegevens in en ontvang het gratis cadeaupakket van Wij Jonge Ouders! Als je zwanger of net moeder bent wil je daar natuurlijk alles over weten en je zo goed mogelijk voorbereiden op alles wat komen gaat.

Het gratis cadeaupakket van Wij Jonge Ouders is hierop volledig afgestemd. Het pakket bestaat uit:
  • de blije doos: vol baby-voorpret: cadeautjes, aanbiedingen en het magazine Geboorte. In de 7e maand van je zwangerschap krijg je een uitnodiging om de blije doos op te halen bij Prénatal.
  • de baby doos: boordevol cadeautjes voor jou en je baby. In de 3e geboortemaand van je kindje krijg je een uitnodiging om de baby doos op te halen bij Prénatal.
  • het magazine Wij Jonge Ouders: maandelijks gratis thuisgestuurd totdat je kindje 1 jaar zal zijn. Boordevol interessante, relevante, leuke, ontroerende en pakkende informatie.
  • babyinfo.nl: onbeperkt toegang tot alle items en rubrieken op babyinfo.nl, dé site over zwangerschap en baby's tot 1 jaar.
Kortom: alles wat je nodig hebt! Overtuigd? Klik op onderstaande link op de Blije Doos aan te vragen:

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.