Door: 
Datum: 23-02-2009
Hits: 2129
Categorie: 
Vakantie
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Vakantie, vakantiehuis, vakantiebungalow, Europa

Vakantiewoning kiezen

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Voor veel mensen is de tijd om een vakantie uit te zoeken weer begonnen. Bij de vakantiekeuze spelen natuurlijk veel zaken een rol. Kies je voor gemak en luxe of juist voor een "primitieve" reis, wil je veel cultuur opsnuiven of alleen lekker aan het strand liggen... het zijn allemaal keuzes die je op basis van de persoonlijke voorkeuren van jou en je gezin maakt.

Ook met (kleine) kinderen is een vakantiehuis ideaal. Zeker wanneer ze nog een middagslaapje nodig hebben, maar ook wanneer de kids 's avonds op tijd op bed liggen, is het prettig als je in de woonkamer nog heerlijk kunt nagenieten van de dag. Bovendien zijn in veel huizen speciale kindervoorzieningen (te reserveren), zoals een box en ledikant.

Als je kiest voor een verblijf in een vakantiehuis in Europa dan is het de moeite waard om de vakantiehuizen die Euro Relais aanbiedt te bekijken. Euro Relais is een touroperator die vakanties aanbiedt in karakteristieke, kwalitatief hoogwaardige vakantiehuizen in Europa. Van kastelen tot landhuizen, van boerderijen tot molens, van villa's tot chalets en zelfs grotwoningen, circuswagens en duiventillen.

Bij Euro Relais vinden consumenten vakantiehuizen voor alle soorten vakanties. Van zonnige zomervilla in Zuid-Europa tot bergchalet voor de wintersport, van sfeervolle boerderij voor het gezin tot groepskasteel voor een weekendje weg met vrienden of familie. Van luxe landhuis met tennisbaan, jacuzzi of sauna tot eenvoudige boomhut op vier meter hoogte. Op vakantie met je hond? In vele duizenden vakantiehuizen is een huisdier toegestaan! Naast de bekende verblijfsperiode van één of twee weken biedt Euro Relais ook de mogelijkheid om een midweek of (lang) weekend te boeken.

Bij Euro Relais kun je in 3 eenvoudige stappen je vakantie vanuit je luie stoel boeken. Meer weten? Neem een kijkje op de website van Euro Relais.

 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.