Door: 
Datum: 28-01-2009
Hits: 3620
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
geboortekaartje, ontwerp, foto, poster

Babykaartjes, zelf ontwerpen en thuis afgeleverd

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Baby-cards is specialist op het gebied van geboortekaartjesen doopkaartjes op internet geeft je de gelegenheid om je eigen kaartjes vorm te geven en de geboorte van jullie kind op die manier aan te kondigen. Talloze kunstenaars hebben zich ingezet om originele modellen voor je te ontwerpen.

Het is heel eenvoudig om kaartjes te onwerpen en te bestellen : selecteer het door jullie gekozen model (uit de 300 beschikbare modellen), de naam van je baby met een voorgedrukte tekst naar eigen keuze, je adres en een foto van je kind. De geboortjekaartjes worden gedrukt in vierkleurendruk, op zijdemat papier(250/300 grams) van hoge kwaliteit en binnen 48 uur geleverd.

Als je kiest voor een combinatie-bestelling van geboortekaartjes en bedank- of babyborrel-kaartjes krijg je maar liefst 15 euro korting. Op baby-cards kun je ook terecht voor een baby-krant of een poster van jullie geboortekaartje. 

Klik op onderstaande link voor meer info over het zelf samenstellen van geboortekaartjes:

 baby cards 468x60

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.