Door: 
Datum: 23-10-2008
Hits: 3492
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Kinderboek, educatief, dvd, cd rom

Kinderplezier, ontvang een gratis kinder-dvd

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Kinderplezier:

Al ruim 10 jaar is Kinderplezier actief op het gebied van kinderboeken en kindercd-rom's. Iedere maand stellen zij zorgvuldig pakketten samen, afgestemd op de leeftijd van je kind(eren). Educatie, ontspanning en creativiteit staan hierbij centraal. Ze kopen boeken en cd-rom's in bij bekende uitgevers en hebben dus bekende en populaire titels in het assortiment. Alles sluit aan bij de leefwereld van je kind(eren).

De voorwaarden zijn simpel. Je bepaalt zelf hoe lang je meedoet en je kunt maandelijks via één telefoontje de toezending van pakketten stopzetten. Je betaalt bovendien altijd pas na ontvangst van het pakket.

Verras je kind(eren) ook iedere maand (minder vaak is ook mogelijk) met een fantastisch leuk pakket, waarmee ze uren kunnen spelen, lezen en leren.

Op de website staat ook een leuke kleurplaat waarmee je kind kans kan maken op een abonnement op kinderplezier.

Als je nu klant wordt bij kinderplezier ontvang je gratis een kinder-dvd naar keuze. Kijk voor meer informatie op onderstaande link:

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de Overkinderen vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.