Overkinderen

OverKinderen is een website boordevol informatie over, de naam zegt het al, kinderen. Van baby tot puber, van opvoeding tot recepten en van spelen tot onderwijs. Alles waarin (toekomstige) ouders geïnteresseerd zijn, komt hier aan bod. Het unieke aan OverKinderen is dat bezoekers (na de gratis registratie) zelf deze informatie kunnen aandragen. Hiervoor is een speciaal systeem geschreven. De redactie van OverKinderen streeft er naar dat de website op termijn geheel gevuld wordt door haar leden, zonder dat er tussenkomst van de redactie noodzakelijk is. Zo wordt OverKinderen écht een website voor en van de bezoekers en tevens een enorme kennisbank van informatie over kinderen.

Hoe?

OverKinderen is gebouwd op een database, waarin alle informatie gestructureerd is opgeslagen. Bovenop deze database zijn diverse pagina’s ontworpen voor het invoeren, presenteren en doorzoeken van de gegevens uit de database. Daarnaast zijn er een aantal pagina’s ontworpen voor het beheer van de website. Door deze opzet kan OverKinderen iedereen de mogelijkheid geven om bij te dragen aan de uitbouw van deze website en hoeft deze taak niet te worden beperkt tot de redactie.

Voor wie?

OverKinderen is er voor iedereen die belang heeft bij informatie over kinderen. Deze website biedt informatie die voor iedereen van belang. Het maakt niet of je man of vrouw bent, jong of oud. Iedereen is welkom en iedereen heeft er iets aan.

Helpen bij het vullen van deze website?

Iedereen die het leuk vindt om bij te dragen aan de opbouw van deze website nodigen we uit om tips, nieuws, links, kinderenrecepten, spelideeën etcetera aan te dragen. Ideeën voor nieuwe onderwerpen zijn natuurlijk ook van harte welkom. Het gaat natuurlijk sneller als iedereen een steentje bijdraagt! Ieder lid heeft de mogelijkheid om zelf informatie toe te voegen aan de website.

Waarom?

Iedereen die kinderen heeft, zoekt wel eens tips of informatie over kinderen. Wat zijn bijvoorbeeld leuke kinderfeestjes? Welke spelletjes zijn verantwoord en welke juist niet? Wat doe je met een dreinende peuter of een opstandige puber? Veel ouders zijn jou al voorgegaan met deze vragen en hebben hier leuke, originele en goede ideeën over. Waarom zou jij dan het wiel voor de tweede keer uitvinden?

Tot slot

Als je dit hebt gelezen dan hopen we dat je net zo enthousiast bent over dit concept als wij en dat je deel uit wilt maken van de OverKinderen gemeenschap. Je kunt je hiervoor gratis registreren. We hopen dat de tips op deze website je veel nut bewijzen in je eigen huishouding. Voor vragen en suggesties kunnen jullie ons altijd een e-mailtje sturen. We zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden.
 

Bedankt voor het lezen,

De redactie
webmaster @ overkinderen . nl

(Om spam te voorkomen zijn er spaties in het bovenstaande e-mail adres gezet. Bij het versturen deze eruit halen)