Nou ja, Nieuw... terug van HHP
Laatste Bericht 11-18-2020 2:33 door virgo2. 57 Reacties.
Printer Vriendelijk
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 1 van 3123 > >>
AuteurBerichten
PePo2
Basic Member
Basic Member
Posts:193


--
11-10-2020 9:33

  Beste mensen,

  een aantal leden van HHP zoekt hier tijdelijk asiel. Ik moest daarvoor een nieuw account aanmaken, en na wat moeite lukte dat.

  dit lijkt me een niet zo actief forum, ik denk niet dat we hier iemand in de weg zitten?

  Miriam
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3535


  --
  11-11-2020 8:46
  Welkom op OverKinderen. Dit forum is inderdaad inactief. Als ik een nieuwe subcategorie oid moet aanmaken dan laat het maar weten. Voorlopig kunnen jullie hier verder. Wij zijn geveld door Corona, dus het kan even duren voor we een goede oplossing hebben staan.
  K'tje
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:162


  --
  11-11-2020 10:05
  Ha Pepo, leuk je hier weer te zien.
  Gelukkig al 1 vriend terug gevonden, nu de anderen nog. S-je woont al hier geloof ik.
  Kôlleke2
  New Member
  New Member
  Posts:78


  --
  11-11-2020 12:15
  Ik ben er ook weer!!! Ik moest wel een nieuw account aanmaken.
  Beterschap Mirjam en Jeroen.
  K'tje
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:162


  --
  11-11-2020 12:59
  Hé Kôlleke, leuk dat het jou ook gelukt is, nu Virgo nog.
  Sje2
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:126


  --
  11-11-2020 4:12

  Jaaaaaaa! Eindelijk ook gelukt! Ik ben er ook weer! 

  Sje2
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:126


  --
  11-11-2020 4:12
  Jeroen en Miriam, veel beterschap!
  Sje2
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:126


  --
  11-11-2020 4:23
  Misschien is een subcategorie alsnog wel handig, want als OK nieuw leven ingeblazen wordt dan wordt dit voorstelforum weer wat actueler.
  Zodra die subcategorie er is kan ik daar (als ik daar ook moderatorrechten krijg) "onze topics" weer aanmaken.
  PePo2
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:193


  --
  11-11-2020 6:32

  Beterschap, Mirjam en Jeroen!

  Een sub-forum (HHP?) met paar topics lijken me handig. Koffie bij de buren, wat eten we vandaag, wat doen we morgen, wat voor weer is het vandaag en felicitaties? Dat lijkt me voldoende voor nu. Aanvullingen iemand?

  PePo2
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:193


  --
  11-11-2020 6:33

  We missen Virgo nog...

  Sje2
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:126


  --
  11-11-2020 6:50
  @Pepo, volgens mij zijn dat de topics inderdaad wel. Gaandeweg kunnen we nog aanvullen met wat we missen. Receptentijdschriften-topic bijv.

  Virgo heb ik gemaild met de tip om opnieuw te registreren en dat we op het moment nog even in het voorstel-forum wonen in jouw topic. Dus hopen dat ze snel komt.

  Ik zal Jeroen en Miriam mailen met het verzoek om een subforum waar we onze vaste topics in kunnen maken. Wordt vervolgd.
  Kôlleke2
  New Member
  New Member
  Posts:78


  --
  11-11-2020 9:09
  Ik hoop dat het Virgo ook lukt om in te loggen.
  Miriam
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3535


  --
  11-11-2020 9:18
  Bedankt voor de beterschapswensen. We kijken dit weekend even naar de mogelijkheden van het forum. Jeroen is erg achter geraakt met werk, dus dat moet eerst even op orde. We zijn net klachtenvrij, maar conditioneel gaat het niet zo best. Maar goed, we hebben het gehad en op een extra antibioca-infuus en kuur na zijn we er goed doorgekomen. We komen snel terug op aanpassing van het forum 🙂
  Sje2
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:126


  --
  11-11-2020 9:27
  Fijn Miriam dat jullie inmiddels klachtenvrij zijn. Nu alleen die conditie weer opbouwen. Rustig aan en dan horen we vanzelf als er een HHP-hoekje voor ons is. Voor nu is het al fijn dat we een nood-hangplekje hebben om in contact te blijven.
  K'tje
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:162


  --
  11-11-2020 9:35
  Mirjam, kalm aan, eerst jullie gezondheid weer op peil krijgen.
  K'tje
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:162


  --
  11-12-2020 9:09
  Vanmiddag op het werk, 12 griepspuiten geven. Afgelopen maandag ook 7 gedaan. oh ja vanmiddag nog één extra aan een collega, die geen tijd had om naar het griepspuitspreekuur bij haar huisarts te gaan. Zij haalt haar eigen spuit op en ik mag hem geven. Verder een gewone avonddienst, en om 22.00nog naar huis fietsen.
  Sje2
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:126


  --
  11-12-2020 11:04

  Lief dat je je collega ook een griepspuit geeft omdat ze niet handig bij haar huisarts terecht kon.

  Mijn werkweek zit er alweer op sinds gisteren. Gistermiddag einde middag nog wel een hele boze klant aan de telefoon gehad omdat wij in actie zijn gekomen vanwege 3 openstaande servicefacturen waardoor de klant onze spullen die hij ter beschikking heeft niet kon gebruiken (zo zeg ik het neutraal denk ik). Compleet met grof vloeken. Dus dat gesprek heb ik afgebroken met de woorden "Ik vind het gesprek erg vervelend omdat u erbij vloekt. Ik verbreek nu de verbinding en als u weer rustiger bent, dan praat ik graag met u verder". Paar minuten later belde hij terug. Was inmiddels tot rust gebracht door onze klantenservice-medewerker (heel knap, die jongen werkt net bij ons). 

  Uiteindelijk een rustiger gesprek gehad waarin ik ook onze kant goed uit heb kunnen leggen en er een soort van begrip aan de andere kant van de lijn was. Ik heb ook uitgelegd dat ik begrip heb voor die eerste boosheid die eruit kwam bij de klant, dat het niet mijn stijl is om gesprekken zomaar af te breken maar dat dat wel de beste beslissing was om het gesprek niet nog meer uit de hand te laten lopen.

  1 factuur betaald gekregen, de tweede moest eigenlijk ook maar omdat klant terugbelde en toen wel in staat was om een rustig gesprek te voeren heb ik uitstel tot dit weekend gegeven en daar kon klant mee akkoord gaan.

  Op een vriendelijke begripvolle manier afgesloten. Hoe vervelend zo'n gesprek ook is, ik vind het wel een kick om zelf dan beleefd en rustig te blijven en het goed af te ronden. Krijg ik op de een of andere manier positieve energie van. Dit soort gesprekken gebeuren overigens niet met regelmaat hoor. In de bijna 3 jaar dat ik dit werk doe is het op 1 hand te tellen dat een klant echt zo boos wordt. 

  Als klanten mij n.a.v. een betalingsherinnering bellen over een moeilijke financiële situatie (zeker nu vanwege corona) dan ben ik altijd begripvol en coulant en maak ik passende betalingsregelingen, maar als ik al 3 betalingsherinneringen en een ingebrekestelling gestuurd heb en er helemaal geen reactie vanuit de klant komt, dan start ik de normale procedure en dat is dan echt heel erg vervelend voor de klant.

  Kôlleke2
  New Member
  New Member
  Posts:78


  --
  11-12-2020 10:47
  Miriam, we wachten rustig af. We zijn al blij dat we hier rond mogen hangen.

  Heeft iemand al iets van Virgo gehoord?

  @ K'tje, fijn dat de griepprikken er weer inzitten.

  @ Sje, knap van je dat zo kalm bent gebleven. Zou echt niks voor mij zijn om dat soort gesprekken te moeten voeren.
  Kôlleke2
  New Member
  New Member
  Posts:78


  --
  11-12-2020 10:54
  Hier vanochtend aardig wat regen gehad, maar vanmiddag was het droog en hebben we een wandelingetje gemaakt. De buien die we zagen hangen, gingen gelukkig langs ons heen.
  Ik heb nog wat kaartjes gemaakt. Ook eentje voor een achterneefje van me. Toen ik klaar was, kwam ik er achter dat ik hem voor een ander achterneefje heb gemaakt... Hij was aan het begin van de maand jarig en heeft allang een kaartje van me gekregen. Hahaha... Helaas staan zijn naam en leeftijd op de voorkant, dus ik kan hem niet doorschuiven. Morgen maar opnieuw beginnen. Ik ben nog wel op tijd.
  PePo2
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:193


  --
  11-13-2020 7:32

  Ha Ha Kolleke, wat een stunt! Groot gezin, dus veel achterneefjes en -nichtjes denk ik? ;-)

  S-je, kan me goed voorstellen dat het moeilijk is, maar ook dat het een kick geeft. Inderdaad, begrip tonen is logisch, maar niet als er niet op allerlei aanmaningen gereageerd wordt, en pas al ze zelf last krijgen contact opnemen. 

  Leuk voor collega van die griepprik K'tje. Ik heb er ook een gehaald van de week. Meteen ook de tandarts-afspraak gedaan. Voordeel van thiswerken en zelf de tijd indelen, dan hoeven deze afspraken niet allemaal op de vrije dag.

  hier deze week ele dag een rondje gelopen van ruim 6 km. Soms nog met M1 ee n kleiner rondje als lunchwandeling. Dat is nodig gezien de corona-kilos. Het werkt ook, meer dan een kilo eraf deze week. ;-) en het is leuk om elke dag hetzelfde rondje te lopen, met elke dag andere plaatjes maken...

  Gisteren heeft het bij ons twee uur geregend: tussen -6.00 en 08.00 uur,. Ik heb dus maar de auto genomen naar het werk, geen zin om me nat te laten regenen o de fiets naar het station, het is toch 15 km fietsen. Dat vind ik op de terugweg neit erg, maar heen... zeker als ik daarna nog met de trein moet en een stuk moet lopen, dan kan ik me pas 45 minuten na het fietsen omkleden. 

  En nu is het weekend. Vandaag brooddeeg maken en boodschappen doen. Ik doe de boodschappen vroeg, maar dat kan hier pas na 09.00 uur, daarvoor is het bejaardenuurje. Nou denk ik dat ik er formeel naartoe zou mogen, ik krijg tenslotte ook een griepprik... ;-)

  Het worden wel hele teksten zo, nu we maar 1 topic hebben voor al onze belevenissen en reacties! ;-)

  U bent niet gemachtigd om te reageren.
  Pagina 1 van 3123 > >>