uitslag geslachtsdeel
Laatste Bericht 11-02-2014 5:41 door sanna.m. 2 Reacties.
Printer Vriendelijk
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
sanna.m
New Member
New Member
Posts:


--
11-02-2014 10:57
  Beste mensen,

  mijn zoontje van anderhalf heeft nooit echt last van uitslag gehad bij zn geslachtsdeel of billetjes. maar sinds een week is de huid van zn balletjes en piemeltje rood en met blaasjes en schilfertjes..zinkzalf helpt niet en ik laat hem ook vaak even in zn blote billen lopen maar ook daardoor wordt het niet minder.

  herkent iemand dit en welke zalf kan ik dan gebruiken? of kan ik beter vandaag nog HS bellen?

  Gr Sanna 
  Sje
  Posts:75548


  --
  11-02-2014 12:07
  Hoi Sanna,

  Allereerst welkom op de site.

  Het zou weleens kunnen zijn dat je zoontje een schimmelinfectie heeft. Verder zou ik sowieso zijn urine laten checken bij de huisarts want de mogelijkheid bestaat ook dat-ie een blaasontsteking heeft. Heeft-ie wel gewoon steeds goede plasluiers of plast-ie weinig?

  Als-ie er geen last van heeft en de uitslag al een hele week heeft, zou ik er vandaag de huisartsenpost niet mee lastig vallen. Die is voor spoedgevallen die niet kunnen wachten tot morgen.

  Dus morgenochtend meteen huisarts bellen voor overleg.

  Laat je nog weten hoe het afgelopen is? 

   
  sanna.m
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  11-02-2014 5:41
  Hallo! 

  Ik heb toch even de HP gebeld voor advies. Ze had even overleg met de arts maar hij zei dat hij niets verontrustend hoorde en ik geduld moest hebben en door moest gaan met zinkzalf smeren. Nu is het wel zo dat zijn kiezen doorkomen maar hij heeft geen uitslag bij zijn billentjes dus ik dacht dat deze uitslag daar niet mee te maken had... Ik kijk het voor nu nog tot woensdag aan. als het dan nog niet minder is maak ik afspraak bij mijn eigen huisarts. en ik zal inderdaad in de gaten houden of hij wel goede plasbroeken heeft. 

  bedankt voor uw antwood. u hoort van mij het vervolg.

  HGR Sanna 

  Edited by - Sje on 2-11-2014
  U bent niet gemachtigd om te reageren.