baby 6 maanden voeding
Laatste Bericht 09-09-2013 9:57 door karin185. 1 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
hilly63
New Member
New Member
Posts:


--
09-07-2013 10:30
    ik zit met een vraagje, hoop dat er mischien tips voor mijn zijn.

     ik heb een zoontje van nu 6 maanden. zijn dag scheme is heel erg verschillend door het slapen. hij gaat meestal rond half negen naar bed. dit verschilt ook nog wel eens. maar laaste tijd word hij 2 tot 3 keer per nacht wakker. en sochtends ook altijd de vraag wanneer hij wakker word soms al rond 6 uur geef dan de fles gaat weer slapen. maar soms ook pas tond half negen, negen uur! ik weet met de voeding hier niet echt raad mee, moet ik zijn ochtend fles geven wanneer hij wakker word ? hoelaat het ook is?

    en dan overdag met zijn voedingen hij krijg nu nog 4 flessen nutrilon 1 sowieso. ligt eraan hoelaat hij wakker word dan een fles meer.

    en dan zijn bijvoeding krijg nu een keer per dag een groente of fruit half potje. een potje van af 4 maanden. ik zit er echt mee in mijn maag hoe ik zijn voedingschema moet doen. vooral omdat hij zo vaak wakker word na zijn laaste fles rond half negen. met bamix rijstebloem

    hebben jullie tips voor mijn? 
    karin185
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    09-09-2013 9:57
    Misschien 's ochtends niet onbeperkt laten slapen maar bijvoorbeeld half 8 of 8 uur wakker maken, zo van: nu begint de dag! Wellicht krijg je dan verder ook een wat stabieler ritme.

    Volgens mij had ik bij onze oudste ook veel minder een vast ritme dan bij de jongste. De jongste moest mee naar school, dus werd 's ochtends ook gewoon wakker gemaakt. Preciese schema's weet ik niet meer, het is voor mijn gevoel alweer zo lang geleden! Terwijl hij pas 2 geworden is.

    Ik zou wel vroeg een fles geven als het overduidelijk is dat hij honger heeft, maar misschien kun je ook gewoon om 6 uur aai over bol geven en dat hij dan toch weer gaat slapen.

    2 tot 3 keer per nacht eruit vind ik niet zo heel gek. Heb ik ook lang gehad met de jongste. En nog heb je wel eens van die nachten...
    U bent niet gemachtigd om te reageren.