Verjaardag
Laatste Bericht 12-28-2011 3:31 door Sje. 4 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Lianne
New Member
New Member
Posts:


--
12-26-2011 11:17
    Nog een kleine maand en dan wordt de KV al weer 1 jaar!

    Wij zijn beide vrij van ons werk op zijn verjaardag (maandag), maar er zijn meerdere gasten die de hele dag werken en natuurlijk kunnen die geen vrij nemen voor een kinderverjaardag.

    Dus we wilde 's middags en 's avonds zijn verjaardag vieren. Nu slaapt de KV nog best veel, dus hoe pakken we dat het handigst aan?

    's Middags slaapt hij van half 2 tot ongeveer 4 uur. Dan is om 7 uur de koek echt op en is het bedtijd.

    Voor de avondvisite is het dan waarschijnlijk verjaardag zonder de jarige job. Hoe zouden jullie dit aanpakken of hoe hebben jullie dit in het verleden aangepakt?
    Sje
    Posts:75548


    --
    12-26-2011 11:44
    Tot ze naar school gingen vierde ik hun verjaardagen ook altijd op de dag zelf. En ik plande dat om de slaapjes heen.

    Waren de mensen in de gelegenheid om te komen, dan prima. Konden ze niet, dan konden ze maar niet. Klinkt heel kort door de bocht, maar het is allemaal al rommelig en indrukwekkend genoeg voor zo'n kleine mop. Die wordt gillend gek als-ie zich aan moet passen aan hoe laat de visite kan komen.

    Dus wat je vooral moet doen, als je een zo gezellig mogelijke KV wilt hebben (ook de volgende dag!) is gewoon zijn eigen ritme aanhouden en zodra hij naar bed gaat is het klaar met het feest.
    karin185
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    12-27-2011 7:24
    En anders toch op een dag in het weekend vieren, wanneer bezoek wel kan komen op tijdstip dat hij wakker is.
    Lianne
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    12-28-2011 12:53
    Ik wil en ga zeker zijn eigen ritme aanhouden, ik bedoelde misschien meer is het vervelend tegenover de mensen (naaste familie) als ze 's avonds na het werk komen en hij ligt alsnog op bed?

    Heb mijn zus ook nog eens gevraagd hoe die dat deden, ik herinner me dat niet meer van de jongsten. Maar die lieten ook iedereen gewoon komen wanneer ze konden en lag de jarige job op bed...pech dan.

    In het weekend vieren vind ik niet leuk voor een kinderverjaardag, dat doen we gewoon op de dag zelf.

    We houden het gewoon zoals we in gedachten hadden 3 tot 5 en van half 7 tot 9 ofzo. 's Morgens rust in de tent voor de kleine man.
    Ik ga nu een zinnetje op de uitnodiging erbij zetten dat het goed mogelijk is dat de jarige job op bed ligt als men een taartje komt eten.
    Iemand daar een creatieve zin voor?
    Sje
    Posts:75548


    --
    12-28-2011 3:31
    Niet op rijm!!!! ;-)

    Nee hoor, da's persoonlijk. Dat komt omdat ik een aversie heb tegen mededelingen op rijm op trouwkaarten, geboortekaartjes, uitnodigingen etc.

    Ik zou het er dus gewoon letterlijk op zetten zoals je al schreef. Zoiets als dat het een vermoeiende dag voor de KV zal worden en dat je hem lekker wilt kunnen laten rusten als hij moe is zodat-ie daarna weer lekker van de verdere feestelijkheden kan genieten.
    U bent niet gemachtigd om te reageren.