1e verjaardag
Laatste Bericht 10-15-2011 8:40 door Sje. 8 Reacties.
Printer Vriendelijk
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Lianne
New Member
New Member
Posts:


--
10-10-2011 2:36
  Er is zoveel speelgoed in omloop en mama zou alles wel voor de KV willen kopen, maar da's ook niet de bedoeling natuurlijk!

  Nu valt 5 december ook nog eens ruim een maand voor zijn verjaardag en Sint wil ook graag wat aan de KV geven, maar ik moet verzinnen wat ;-)

  Ik zie door de bomen het bos niet meer, want wat is nu echt leuk en wat gebruiken ze nu echt veel.

  Een nijntje loopauto schijnt het helemaal te zijn (vind hem ook wel erg leuk), maar lopen ze echt lang achter zo'n ding?
  Want eigenlijk is een looptractor ook wel ontzettend leuk en doen ze daar niet langer mee? Maar kunnen ze daar met 1 jaar al wel echt wat mee (de verkopende site zegt van wel)

  En zo gaat dat dus ook met ander speelgoed. Want een ballenbaan lijkt me ook erg leuk. Maar alleen van een ballenbaan zijn al minstens 4 (!) varianten.

  En dan is er nog de autogarage. Ik ben een echte jongensmama, want het lijkt me reuze gezellig om dat in mijn woonkamer te hebben staan haha. En met de ene garage schijnen ze al vanaf hun 1e jaar te kunnen spelen (?) en met de andere pas vanaf veel veel later.

  Nou ja, jullie zien het. Mama zijn is helemaal niet gemakkelijk Tongue-out

  Wie heeft tips? Wat gaven jullie je kinderen met hun 1e verjaardag en/of rond die leeftijd met Sinterklaas? Wat zijn de succesnummertjes?
  Sje
  Posts:75548


  --
  10-10-2011 3:00
  Zo'n looptractor zou ik denk ik een jaartje later doen. Een loopding waar ze achteraan lopen) is wel erg leuk zo rond het eerste jaar. En ze lopen er echt mee rond! Als ze net beginnen met lopen, kun je met een beetje "pech" de hele dag met je kleine mop aan de hand de huiskamer door. Zo'n loopding is dan een uitkomst!

  Leuke blokkenkar om achteraan te lopen is ook leuk. 2-in-1!

  Verder is een ballenbaan erg leuk rond de eerste verjaardag (oh daar had je het zelf ook al over, zie ik nu). Zoek maar eens op Google op trefwoord ballenbaan en dan krijg je heel wat leuke zoekresultaten. Vooral die giraffe (4e zoekresultaat) is eindeloos leuk! De kindjes van vrienden van ons hebben daar heel veel plezier van gehad.
  Sje
  Posts:75548


  --
  10-10-2011 3:02
  Oh ja, en een vormenstoof is ook erg leuk! Ook in verschillende varianten verkrijgbaar! Zie hier.

  En verder: Duplo! En ook al kan hij ze nu nog niet in elkaar klikken, dan nog is het leuk speelgoed want het rammelt lekker en alleen al in en uit een bak doen is leuk op die leeftijd!

  Edited by - Sje on 10-10-2011
  Sje
  Posts:75548


  --
  10-10-2011 3:14
  En weet je wat ik op die leeftijd ook deed? Ze hebben er toch nog geen weet van, dus als bijv. opa's, oma's, ooms, tantes om een verlanglijstje vroegen, dan liet ik ze gewoon een leuk kleinigheidje geven (want geloof me, ze zijn vaak blij met de meest sullige dingen. Mijn neefje ging vorige week zaterdag helemaal uit zijn dak van een busje Cars-bellenblaas, terwijl hij ook een kei-stoere fiets en een skateboard had gekregen!).

  En de rest van het bedrag (want ze wilden dan wel per se een bepaald bedrag geven) werd dan besteed aan leuke kleertjes (zocht ik meestal zelf mee uit) of het ging op de spaarrekening.
  Miriam
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3535


  --
  10-10-2011 4:05
  Ik was ook altijd groot fan van alle V-techt spulletjes. Wij hadden zelf de smartville garage en de ark van noach. Supergroot succes en al erg leuk vanaf ongeveer 1 jaar. Het leuke van de ark is dat het tegelijk ook een soort vormenstoof is. 
  Lianne
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  10-14-2011 4:00
  Dank voor alle suggesties!
  Sje
  Posts:75548


  --
  10-14-2011 7:32
  En laat nog even weten wat het geworden is he?!
  Lianne
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  10-15-2011 7:13
  O nou dat kan ik dan nu al gelijk laten weten :-)

  Voor Sinterklaas heb ik inmiddels deze ballenbaan gekocht.

  Voor zijn verjaardag wordt het de toet toet autogarage ( ik vind alleen de naam al leuk haha). 
  Cadeausuggestie voor mensen die een klein cadeautje willen geven is dan ook direct makkelijk, een toet toet auto voor bij de garage!

  Hoe het in de smaak valt horen jullie dan wel eind januari :-)
  Sje
  Posts:75548


  --
  10-15-2011 8:40
  Leuke dingen zeg! Zal-ie vast veel plezier van hebben!
  U bent niet gemachtigd om te reageren.