Darmkrampjes
Laatste Bericht 02-07-2011 4:21 door Sje. 4 Reacties.
Printer Vriendelijk
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Lianne
New Member
New Member
Posts:


--
02-06-2011 7:22
  De KV kreeg tegen de avond last van darmkrampjes en was gerust vanaf zijn fles rond de klok van 6 tot zijn laatste (rond de klok van half 12) onrustig. We zijn een paar avonden de hele avond met hem in touw geweest. Vermoeiend, maar vooral voor hem erg vervelend!

  Aangezien hij verder de nacht helemaal doorslaapt hoorde je mij er niet over, maar het zat me dwars dat hij zelf zo'n hele avond aan het 'ploeteren' was.

  Ik heb bij de apotheek Infacol (ik heb geen aandelen!;-)) gehaald en we weten niet waar we zijn! Hij heeft nog steeds zijn huiluurtje, maar hij is niet meer hele avond onrustig en slaapt heerlijk tussen zijn voedingen door.

  Hij boert nu ook veel beter na zijn fles, ik vermoed dus dat dat ook daarvan komt.
  Miriam
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3535


  --
  02-06-2011 7:44
  Goeie tip, Lianne. Ik had nog niet eerder van het middel gehoord. Weet je ook wat dit middel ongeveer doet? Heb je het op recept gekregen of is het vrij verkrijgbaar?
  Lianne
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  02-06-2011 10:00
  Het is vrij verkrijgbaar (ook bij drogist overigens), het is ook een natuurlijk product waardoor het zonder probleem voor onbepaalde tijd gegeven kan worden.

  Een stukje van de website van Infacol:

  Infacol zorgt er voor dat de kleine gasbellen worden samengevoegd tot grote gasbellen die makkelijk door je baby als lucht kunnen worden afgevoerd. Infacol is volledig gericht op het kwijt raken van vastzittende lucht zonder de natuurlijke ontwikkeling van het darmstelsel op enigerlei wijze te beïnvloeden.

  Het is een vergelijkbaar product zoals Cinababy van VSM


  Edited by - Lianne on 7-2-2011
  karin185
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  02-07-2011 2:24
  Deze tip ga ik onthouden voor over een half jaar. Dan heb jij inmiddels meer ervaring, dus kun je me dan nog beter vertellen of je er echt baat bij hebt gehad met je zoon.
  Sje
  Posts:75548


  --
  02-07-2011 4:21
  Mijn zus heeft bij beide kindjes veel baat gehad bij het middel ABC Dophilus. Gewoon zo verkrijgbaar bij de drogist.
  U bent niet gemachtigd om te reageren.