Je veter zit los! (1 april)
Laatste Bericht 04-03-2010 12:13 door kôlleke. 5 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Peter P
New Member
New Member
Posts:


--
04-01-2010 7:50
    Iemand die iets leuks te melden heeft over een 1 april grap van je kind? Laat het hier weten, ter leeringh ende vermaek.
    kôlleke
    Posts:22705


    --
    04-01-2010 8:59
    Jongste heeft gisteren afgesproken om met een paar meiden in een andere klas te gaan zitten. Hun meester weet er niet vanaf, die had een adv-dag, de schoolleider en de juf van de andere klas weten het wel... Wordt vervolgd.

    Onze oudste is er vanochtend ingetrapt toen jongste zei dat haar make-up niet goed zat. Ha,ha... Tja, zo heb je altijd prijs!!!
    Sje
    Posts:75548


    --
    04-01-2010 9:30
    @Kôlleke, haha, leuke grap van je jongste! 

    Ik word door de oudste al sinds ze wakker is voor de gek gehouden. Natuurlijk allemaal doorzichtige grappen als "kijk, daar zit een spin" en ik trap er elke keer weer in zogenaamd. Grote lol heeft ze! Natuurlijk probeer ik haar ook terug te pakken, maar ze is te alert. Straks op een onbewaakt ogenblik nog eens wat proberen.

    Dadelijk gaat ze oma (die vandaag jarig is!) bellen om te vertellen dat we niet komen feliciteren vanwege het slechte weer en dat we dan wel zien of we morgen even binnenwippen. En natuurlijk speelt mijn moeder dat heel geloofwaardig mee!
    kôlleke
    Posts:22705


    --
    04-01-2010 11:49
    Meester vond de grap dat ze in een andere klas zaten niet leuk.... Gelukkig vonden de anderen (ook juffen en meesters) het wel leuk.

    Op school moesten de kinderen een enquette invullen over de nieuwe schooluniformen die ze zouden gaan krijgen. Was een grap van het jeugdjournaal. Leerkrachten hebben daar op ingespeeld. Jongste was  er volledig ingetuind!!!!

    Bij oudste op school had iemand een potje nep-correctievloeistof waar zogenaamd de vloeistof als een grote vlek uitliep neergezet op het bureau van de juf. Die begon helemaal te gillen dat het over de proefwerken was gelopen!!!

    Natuurlijk ben ik er ook weer ingestonken.... Jongste kwam tussen de middag thuis met het verhaal dat de fietsvaardigheidsles die ze vanmiddag zou hebben niet door zou gaan omdat het een 1 aprilgrap was. Nou, ik vond het niet zo'n leuke grap, ook omdat er om hulpouders was gevraagd... "1 april!!!!" De les ging dus wel door.
    Louise
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    04-02-2010 8:41
    Kôlleke, dat was dus een 1 april grap over een zgn. 1 april grap.... (van de fietsles)
    kôlleke
    Posts:22705


    --
    04-03-2010 12:13
    Ja, eerst vertelde ze natuurlijk over de 1 aprilgrappen en toen begon ze over de fietsles. Ik had het echt niet door.....
    U bent niet gemachtigd om te reageren.