Even voorstellen
Laatste Bericht 06-01-2008 6:05 door Peter P. 5 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
sbsandra
New Member
New Member
Posts:


--
05-31-2008 10:33
    Hoi allemaal,

    Ik ben Sandra, via huishoudplaza ben ik op deze site terecht gekomen.
    Op 7 maart 2008 ben ik bevallen van een hele mooie lieve dochter Fenna. Het was wel even schrikken want ze was 7 weken te vroeg, ik was 26 april uitgerekend en ik zou ook pas op eind maart met verlof gaan maar dat zat er dus niet in. Maar ik kan nu wel 16 weken lang genieten van mijn dochter! Ze doet het heel erg goed. Heeft 3 weken in het ziekenhuis gelegen waarvan 2 in de couveuse. Ze woog bij haar geboorte 1870 gram en was 41 cm. 15 mei ben ik nog bij de kinderarts geweest (moeten alle vroeggeboren kinderen het eerste jaar) en toen woog ze 3565 gram en was ze 50 cm. Ze groeit dus goed.
    Nou ik ben benieuwd naar deze site maar ik denk dat het net als huishoudplaza erg makkelijk is om tips ed van anderen te lezen!

    Groetjes,
    Sandra
    Louise
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    05-31-2008 11:21
    Hoi Sandra
    Van harte gefeliciteerd met je dochter!!! Fijn dat het zo goed gaat nu, na de schrik die er in maart geweest zal zijn... Ik begrijp dat je de gemiste verlof-weken nu alsnog krijgt? Wel nodig ook, na zo'n plotselinge verandering en het ziekenhuisbegin.... Zo te lezen heeft je kleine meisje het keurig gedaan, met in totaal 3 weken ziekenhuis: was ze alsnog 4 weken "te vroeg" thuis...
    Kun je haar nu net zo "behandelen" als andere babies, of moet je nog met speciale dingen rekening houden? In ieder geval: geniet ervan!!
    Sje
    Posts:75548


    --
    05-31-2008 2:36
    Hoi Sandra,

    Welkom op de site. Van harte gefeliciteerd met je dochter. Inderdaad even schrikken als ze zo vroeg komt. Wel fijn dat alles goed is en dat jullie nu lekker genieten.
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    05-31-2008 4:27
    Welkom Sandra! Leuk dat je ook hier meedoet. Gaan je 16 weken in op het moment dat je normaalgesproken met verlof zou zijn gegaan of direct na de bevalling? Ik kan me voorstellen dat je die weken ook wel nodig hebt voor extra zorg met zo'n klein meisje.
    sbsandra
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    06-01-2008 12:36
    Mijn verlof is ingegaan op de dag van mijn bevalling. Dus helaas geen extra weken maar ik heb nu natuurlijk wel de volle 16 weken met mijn dochter.
    En ik denk er idd ook zo over Louise, dat ze eigenlijk 4 weken te vroeg thuis was. Het is heel dubbel. Tuurlijk is het moeilijk als je zelf thuis bent en je kindje in het ziekenhuis ligt maar ik heb altijd gezegd toen ik zwanger was dat ik wel eens in mijn buik wilde kijken hoe ze er uit zag en toen ze geboren was en in de couveuse lag kon ik naar haar kijken! Vond het ook wel moeilijk dat ze gelijk na de bevalling bij me weg werd gehaald, heel even op mijn buik om haar te laten zien en toen was ze weg. Ook de eerste dagen thuis waren best moeilijk. We hadden geen kraamhulp omdat ik niet goed verzekerd was. Toen ik zwanger was zag ik dat ik verzekerd was voor kraamzorg dus ik dacht, dat zit wel goed maar helaas moet je dan verzekerd zijn voor uitgestelde kraamzorg. Maar met behulp van familie en vrienden is het allemaal goed gekomen en we hadden in het ziekenhuis natuurlijk ook al het een en ander geleerd (in bad doen ed).
    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    06-01-2008 6:05
    Sandra, welkom! Wat een verhaal zeg, maar ondanks de vroege start gaat het nu goed, begrijp ik!

    Ik ben een huisman met twee dochters (1990 en 1992). 
    U bent niet gemachtigd om te reageren.