Puberhersenen
Laatste Bericht 05-27-2008 7:54 door Louise. 3 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
kôlleke
Posts:22705


--
05-26-2008 9:32
    In de krant viel mijn oog op de tekst: "Morgen bestaat niet voor pubers".

    Het bleek om een advertentie te gaan van Hersenstichting Nederland. Zij zijn een campagne gestart over puberhersenen en hebben daarbij een brochure uitgebracht over de hersenontwikkeling van pubers.
    Ook is er een onderzoek uitgevoerd onder ouders van pubers over wat zij weten over de hersenontwikkeling van hun kinderen.

    Via de site van de Hersenstichting is de brochure Puberhersenen in ontwikkeling te bestellen, maar als je je gratis aanmeldt, kan de brochure worden gedownload. Ook vind je daar het rapport van het genoemde onderzoek. Zie hier de link.
    Louise
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    05-26-2008 9:47
    Ik heb ook al diverse keren een radiospotje hierover langs horen komen... nog steeds niet toe gekomen de website op te zoeken, dank voor de link, maakt het makkelijker! (maar mijn puber zit nu alleen omdat ik computer, ik denk dat ik ook die kant weer op ga!!)
    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    05-27-2008 7:03
    Ik herken het verhaal inderdaad ook, en zal het gaan aanvragen. Bedankt voor de reminder!

    <edit>
    Brochure kost twee euro, maar na registratie gratis als PDF te downloaden. Dat heb ik dus maar gedaan. Heb ik weer wat te lezen. ;-)


    Edited by - Peter P on 27-5-2008 07:07:17
    Louise
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    05-27-2008 7:54
    Dank voor de tip Peter! Heb me ook aangemeld, en de brochure als .pdf opgeslagen. (als ik me aanmeld voor zoiets, geef ik nooit mijn echte adres, dat werkte ook hier gewoon - gewoon fantasienamen - er zit dus geen check in of postcode/adres overeenkomen of of deze straatnaam wel bestaat in die plaats).
    U bent niet gemachtigd om te reageren.