Ontwikkeling naar puber
Laatste Bericht 05-04-2008 1:47 door Peter P. 1 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Louise
New Member
New Member
Posts:


--
05-03-2008 1:04
    Met 2 meiden van 11 jaar/10 maanden (groep 8) en 14 jaar/7 maanden (3 VWO) in huis is het ongelooflijk boeiend. Jongste heeft sinds kort de 1e bh'tjes van middelste (er zit nog een "grote broer" boven, vandaag "middelste"). Kan ze ook best al hebben, zag ik laatst nog weer duidelijk toen ze bij de dokter haar truitje omhoog moest doen om te laten "luisteren". Straks was middelste haar benen aan het scheren. Ik ging douchen. Na het douchen hoorde ik nog steeds dat apparaatje dus vroeg "ben je nog niet klaar?". Antwoord kwam van jongste! "Ja, ik heb een capri aan dus het moet wel!".
    Ze zijn samen heerlijk aan het tutten met make-up. Jongste wil ook graag wat op, dus heeft nu van haar zakgeld iets gekocht (gebruikte tot nu toe heel af en toe van haar zus, wat nog mag ook!!!).
    Helaas lijkt het samen met barbie's, playmobil e.d. spelen nu toch echt voorbij, maar tot voor kort deden ze dat ook nog wel. Hoewel.... nu lag de K'nex weer uit de doos, en er was een bouwwerk van gemaakt.
    Ben zó benieuwd hoe het zal gaan als jongste ook op de middelbare school zit, en hoe zij zich zal gaan ontwikkelen.... En tegelijk zie ik soms wel op tegen de jaren die nog komen gaan, het kan toch haast niet zo blijven als het nu gaat....
    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    05-04-2008 1:47
    Het gaat boeiend worden en blijven. Hier twee zussen van inmiddels 17 en 15 die elkaar regelmatig de tent uitvechten... Maar ook gebruik maken van elkaars ervaringen op het gebied van make-up en kleding ;-) Scheren doen ze onder de douche, en wat er allemaal geschoren wordt, ik wil het niet eens weten. ;-)
    U bent niet gemachtigd om te reageren.