Bescherming van de hoofdhuid tegen zon
Laatste Bericht 04-27-2008 9:50 door Louise. 4 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Sje
Posts:75548


--
04-27-2008 11:11
    Onze dametjes zijn vanochtend opgehaald voor een dagje uit met mijn broer en zwager. Ze treffen het met het weer, dus we hebben de zonnebrand voor de dag gehaald. Alles, incl. oorschelpjes, goed ingesmeerd. En......................een hoofddoek-haarband op! Want die hoofdhuidjes verbranden zo als de zon er de hele dag op staat.

    Maar zo'n hoofddoekje of een zonnehoedje dat is wel weer warm dus wat zou het ideaal zijn als er een haarlotion ofzo bestond die de hoofdhuid beschermt. Ik ben het nog nooit tegengekomen, hoor en lees alleen maar van de gewone zonnebrandcrèmes, maar die zijn veel te vet om op het hoofd te gebruiken.

    Iemand wel van zo'n haarlotion gehoord? Of een andere gouden (niet-vette) insmeertip voor de hoofdhuid?
    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    04-27-2008 1:56
    Een goede pet is niet warm op het hoofdje, en bescxhermt dmv de klep ook nog eens oogjes en gezicht. Geen pet zorgt juist voor verhitte koppies... 
    Louise
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    04-27-2008 8:15
    Vond het al zo leuk toen ik in de onderwerpenlijst zag dat jij gereageerd hebt... jij hebt misschien om andere redenen weer extra hoofdhuid-bescherming nodig??? (mijn vader is wel eens als een schildpad teruggekomen van vakantie, daarna dus nooit meer...)
    Sje
    Posts:75548


    --
    04-27-2008 8:21
    Ik dacht ook al dat Pepo reclame zou gaan maken voor een goede pet. Hihi!

    Maar ja, als onze meiden een goede verantwoorde ademende niet-oververhit-rakende pet van mij krijgen en ze weten dat ze ook bestaan in knalroze met een Dora-print of een Disney-prinsessen-print....................dan zeggen ze waarschijnlijk "Je hebt zeker weer advies gekregen van Ome Peter?!". Hihi!

    Maar lieverds, er moet toch zoiets bestaan als een zonnebrand-lotion voor op de hoofdhuid of zal ik octrooi aan gaan vragen van zoiets?
    Louise
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    04-27-2008 9:50
    Ik heb er eerlijk gezegd nooit over nagedacht....
    Maar op Ardennen-kamp deze week is middelste ook wat verbrand in haar gezicht. Stond niet eens op de paklijst om daar iets tegen mee te nemen!
    U bent niet gemachtigd om te reageren.