Kleine meisjes worden groot!
Laatste Bericht 07-05-2008 3:22 door Louise. 2 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Louise
New Member
New Member
Posts:


--
11-23-2007 8:16
    Soms gaat het ineens hard...
    Van de week waren ze 's avonds lekker aan het knutselen. Toen ik vond dat het tijd was om op te ruimen, kwam er protest. "Ik (11 jaar) mag toch wel om 9 uur naar bed?" "Ja, ik (nu 14) ging ook om 9 uur in groep 8!" Bizar zoals je dergelijke dingen vergeet als ouder, maar de kinderen weten het feilloos... Of het klopt, ik weet het niet. Daarna kwam het op voorlezen. "Nou, dat hoeft ook niet meer hoor, dat vind ik toch maar saai!"
    Gisteren gingen de dames samen de stad in. Cadeautje kopen voor een sinterklaassurprise op school. Kwamen ook thuis met wat ondergoed voor de jongste. 2 Mooie hemdjes met slip, maar ook een setje met.... een soort van bh'tje! Cup AAAA ofzo, maar ze had net genoeg om dat te vullen. Slik.... zij ook al aan een bh! Het stadium van wel of geen kleedgeld hebben we dus ook al gehad, al is wel de afspraak dat ik vetorecht heb. Tot nu toe niet toe hoeven passen, ook niet voor die van 14.
    Daarbij de voorlichtingsavonden, voor beiden, over school- dan wel profielkeuze. Het gaat allemaal al veel te hard, maar soms zou je wel eens 4 jaar verder willen kijken. Het vooruitzicht van een dochter met een middelbare schooldiploma kwam door die profielkeuzeavond ineens wel heel dichtbij, volgend jaar beginnen ze al met het invullen van het examendossier.
    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    11-23-2007 11:48
    Pfftyt.. Wij hebben dat inderdaad ook achter de rug, en de nieuwe fase komt eraan.. Voorlichtingsbijeenkomsten van HBO-opleidingen... 
    Louise
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-05-2008 3:22
    Nu komt het weer even heel dichtbij... 12 geworden van de week, komende week laatste basisschooldagen. Zelf ook afscheid nemen van de basisschool... Diploma MBO uitreiking van oudste. Voorlichting en uitzoeken HBO had 'ie ons niet eens bij nodig, volgens mij heeft zijn bijbaan-/stagebaas hem daar een beetje bij gecoached...
    U bent niet gemachtigd om te reageren.