Samengesteld gezin
Laatste Bericht 10-04-2007 7:12 door kristel. 24 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12
AuteurBerichten
Marion60
New Member
New Member
Posts:


--
10-02-2007 8:31
Daanie en Kristel. Dit zijn de problemen waar de meeste samengestelde gezinnen tegenaan lopen. Ik heb zelf ook 3 kinderen uit mijn 1e huwelijk en ben inmiddels al weer bijna 12,5 jaar opnieuw getrouwd. Mijn man heeft 1 kind uit een eerder huwelijk en samen hebben we er ook 1. Van alles wat dus.
Daanie, als je zoekt op internet op samengesteld gezin zul je veel meer informatie tegenkomen en ook boeken over dit onderwerp. Ik weet bv dat Annette Heffels er ooit een heel goed boek over geschreven heeft: ik heb al een vader. Misschien kun je dat in de bieb lenen?

grtz
Marion
Daanie
New Member
New Member
Posts:


--
10-02-2007 8:45
Marion dank voor de tip, ik denk dat ik ook weet waar het door komt, ik heb niet op samengesteld gezin gezocht maar op exvrouwen, stiefkinderen enzovoort. Niet echt de informatie die ik tegen kwam maar dit boek ga ik zeker zoeken.
kristel
New Member
New Member
Posts:


--
10-04-2007 12:46
Heb je het boek al gevonden Daanie? laat je me even weten of je daar nuttige info uit kunt halen?

Daanie
New Member
New Member
Posts:


--
10-04-2007 6:40
Toevallig heb ik vanmiddag even gezocht maar ik kon het desbetreffende boek niet vinden, heb jij de titel ervan? Dat mens heeft zoveel goede boeken geschreven dat ik het niet zo 1 2 3 kon vinden.

Overigens is er vandaag weer wat voorgevallen maar ik wil hier ook niet een persoonlijk dagboek van maken, maar het is me weer zwaar gevallen. Ik ben het zo zat, dat geleuter  om van alles en nog wat!!! Zo dat moest ik even kwijt hahaha. Ik heb me voorgenomen om mijn dag niet meer te laten beïnvloeden door onaangenamde gebeurtenissen waar ik niks aan kan veranderen, nu maar hopen dat het lukt..;-)
kristel
New Member
New Member
Posts:


--
10-04-2007 7:12
Dat is inderdaad het beste, het is haar frustratie, niet de jouwe!

Ik ben nu al ruim 7 jaar geleden "verlaten" door mijn ex, ik heb wel zo mijn dingen die ik niet leuk vind, zie bovenstaand, maar ik heb mezelf nooit verlaagd om dat naar hem te ventileren. Andersom helaas wel, op de een of andere manier blijft hij mij maar bekritiseren, ik zou een slechte moeder zijn, en natuurlijk is het ook mijn eigen schuld dat meneer mij beu was toen onze zoon net een jaar was.... (mijn verdriet en ellende wordt in dit geval maar even vergeten)
Het zal allemaal wel. Ik ben happy, ik voel me lekker, ben erg blij met mijn man, zoon en dochter, ik heb totaal niet de behoefte om hem te beschuldigen (wat dus niet zegt dat ik sommige dingen anders zou willen).

Ik weiger alleen om me door hem rottig te voelen. 

Lieve Daanie, laat het haar probleem blijven en laat het niet tussen jullie staan.
De kinderen zijn over 10 jaar dusdanig groot dat ze hun eigen weg gaan, en ik mag aannemen dat jouw relatie veel langer gaat duren....

Het boek heet: ik heb al een vader.....

Edited by - kristel on 4-10-2007 7:21:15 PM

Edited by - kristel on 4-10-2007 7:22:45 PM
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12