Winkelen bij de H&M
Laatste Bericht 05-07-2007 12:45 door Peter P. 11 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Miriam
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3535


--
05-02-2007 2:09
    Nou, hier komt 'ie hoor! Mijn mama-frustratie van de dag. Hij is nog vers, dus hou je vast Yell

    Dat de H&M een onbegrijpelijk rotwinkel is met onmogelijke lange rijen voor pashokjes en kassa's dat zal alle vrouwen wel bekend zijn. Maar ja, ik ben er toch weer ingetrapt vanochtend. Even lekker op stap met de kleine in de wandelwagen en wat dingetjes uitgezocht bij de H&M. Het zijn die prijzen waardoor je toch telkens weer in de verleiding komt. En zo sloot ik dus ook weer achteraan in de rij aan om er na een half uur achter te komen dat een 15-jarige troela met haar mama zich in het enige grote hokje hadden verschanst om daar de eerstvolgende drie kwartier niet meer uit te komen. De één na de ander liet ik dus maar weer voor, omdat ik met geen mogelijkheid met wandelwagen en mezelf in zo piepklein rothokje pas! Komt mama-troela eindelijk naar buiten, waarop ik hoopvol in de startblokken sta....maar nee hoor. Ze haalt nog meer kleren voor haar lieve troela-dochter. (Overigens ook nog eens kleren waar ik mijn eigen dochter niet in gezien zou willen hebben.). Met groeiende ergernis en een lieve glimlach op mijn gezicht heb ik ongeveer 20 mensen hokjes in zien gaan en ze weer zien verlaten. Kindje begon te jengelen, maar wat wil je ook anders. En dan eindelijk! De grote kans om in het hokje te gaan! Minimaal een uur en een kwartier nadat ik voor het eerst had aangesloten in de rij! En dat voor 5 minuutjes passen. Begrijpen jullie nou dat mensen die grote hokken niet gewoon vrij houden voor de mensen die niet in de kleine passen?
    Sje
    Posts:75548


    --
    05-02-2007 2:22
    Heeeeeeeeeeeeel herkenbaar! Nou ja, dan niet bij de H&M, maar bij een zwembad op een vakantiepark.

    Waren een paar speciale gezinskleedhokjes voor mensen met baby's (met zo'n aankleedtafel enzo). Voel je het al aankomen? Gaat daar gewoon een echtpaar zich om staan kleden of een gezin met kinderen in de leeftijd van de lagere school.

    En dan sta je daar met een kletsnatte baby die zich met de minuut minder blij gaat voelen. En jij dus ook. Schandalig!

    Ik snap ook inderdaad werkelijk niet dat zoveel mensen gewoon niet om zich heen kijken en alleen maar met zichzelf op pad zijn.

    Ik hield altijd al rekening met dit soort dingen en nu ik zelf moeder ben helemaal! Kleine moeite groot plezier.

    Sommige mensen hebben bepaalde normen, waarden en fatsoensregeltjes nou eenmaal niet meegekregen. Of wel meegekregen maar ze doen er niks mee.

    Ik hoop dus echt dat wat wij onze meiden meegeven als het om dat soort dingen gaat, ze ook echt vasthouden en toepassen in het dagelijks leven in de toekomst.
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    05-02-2007 2:30
    Zwembaden zijn inderdaad hetzelfde verhaal. Ik verbaas me er ook steeds weer over hoe weinig van die handige hokjes er zijn.

    Nou had ik me vanochtend natuurlijk ook moeten bedenken dat het schoolvakantie is en dat al die tutjes vrij zijn en dus in de H&M rondhangen. Maar dat was ik dus vergeten.

    Het viel me ook op toen ik zwanger was dat zo weinig mensen rekening met je houden. Ik was behoorlijk flink zwanger (mijn toeter was bijna zo groot als dat ik lang ben ;-)), dus het was écht wel zichtbaar, maar toch lieten mensen me gewoon staan.  En als echte hollandse, frisse meid laat je je dan natuurlijk ook niet kennen Smile
    Sje
    Posts:75548


    --
    05-02-2007 3:42
    Bij mij heeft een medewerker van de supermarkt in de laatste weken van mijn zwangerschap geprobeerd met zo'n grote voorraad-rolkar door mijn buik heen te rijden!

    Die dacht dat ik de boel wel even in kon trekken geloof ik! Gelukkig ging het niet hard, hij raakte eigenlijk maar net (raakte op een haar na net wel eigenlijk), maar toch, het principe!

    Kijk, en ik kon goed uit de weg tot het eind van mijn zwangerschappen, dus ik hoefde niet eens een voorkeursbehandeling, maar er waren momenten waarop ik echt versteld stond van bepaalde mensen in winkels etc.

    Het feit dat ze gewoon tegen je buik stoten en lopen stoorde mij het allermeest. Dat vond ik nog veel erger dan dat ze niet opstaan om je een zitplaatsje ergens te geven.
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    05-02-2007 4:01
    Ik hoefde ook niet een voorkeursbehandeling, maar het was wel leuk geweest als iemand je eens positief verrast! Ik weet nog dat ik op een dag met een dikke buik in het ziekenhuis liep met een huilend neefje en ik hem niet op kon tillen. Het zou toch zo fijn zijn geweest als iemand op dat moment even had geholpen om hem de trap af te krijgen.

    Maar ik sta toch altijd weer verbaast van alle onbeschoftheid. Afgelopen weekend zaten we op een terrasje en iedereen zat lachend te kijken naar een man die overduidelijk in de war was. Zo genant als je ziet hoe mensen hier op reageren. Gelukkig stond er op een gegeven moment iemand op om die man te helpen. Zelf zaten we aan een tafeltje bij een oude mevrouw die een beetje dement was. Ze vroeg of we bij haar wilden zitten, want ze was al zo vaak alleen. Kleine moeite, groot plezier denk ik dan maar.
    Gompy
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    05-02-2007 4:44
    Als alle mensen op de wereld nu eens wat begrip, respect en fatsoen voor elkaar zouden kunnen opbrengen, zou alles een stuk zonniger en vrediger zijn.
    Nikkykai
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    05-03-2007 10:03
    Ik vind dat ze bij H&M zulke leuke kleren hebben, maar idd... die rijen!
    Ik draai me dan ook direct weer om.
    Je kunt ook niet normaal met de wagen tussen de rekken door...
    Pashokjes drama heb ik nog nooit gehad; ik paste alles thuis en ruilde het als het niet goed was.
    Maar toen woonde ik nog op loopafstand van H&M, nu helaas niet meer...
    Dus ik zal er ooit ook aan moeten geloven Undecided
    Gompy
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    05-03-2007 11:09
    Hier hebben we sinds kort ontdekt dat H&M ook een website heeft waar je oline kleding kunt bestellen, net zo iets als alle andere postorderbedrijven.
    De keuze is niet zo ontzettend groot, maar het is wel makkelijk hoor!
    Wel heel verleidelijk om dan een hele boel te bestellen Smile.
    Sje
    Posts:75548


    --
    05-03-2007 2:10
    Ja klopt, ik heb laatst ook online bij de H&M besteld. Bestelling met nog binnenkomen dus ik kan nog geen uitsluitsel geven hoe het bevalt, maar het zou een uitkomst kunnen zijn om op die manier niet in die rijen en die pashokjes te hoeven staan.
    Susje
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    05-03-2007 2:20
    kinderkleding bestel ik wel vaak bij H&M, valt erg goed!
    Bij een kledingzaak waar ik gewerkt heb, deden we altijd het gordijn voor de rolstoel/kinderwagen paskamer, dus deze leek bezet. Pas als er iemand met een kinderwagen of rolstoel kwam deden we deze natuurlijk open. Dan hadden we de grote, voor dit soort gevallen, vrij.
    Schandalig dat sommige mensen niet meer fatsoen kunnen opbrengen.
    Toen ik zwanger was kreeg ik wel veel hulp (was ook mega zwanger...) zelfs bij de supermarkt, voelde heel speciaal!
    kôlleke
    Posts:22705


    --
    05-03-2007 11:22
    Ook mijn meiden lopen graag bij H&M naar binnen, maar die rijen bij die paar pashokjes..... pfffff. Dat is het ergste.
    Gelukkig kon ik laatst onze jongste van 9 overtuigen om in een hoekje snel even wat kleding te passen. We hebben vreselijk gelachen toen er een jongetje langs kwam wandelen, maar we waren lekker snel klaar. Toen moesten we alleen nog maar in de rij voor de kassa......pffff. 
    Kinderkleding bestel ik nooit. Ik heb een hekel aan dingen terug te moeten sturen. En onze jongste is zo'n ielepietje, daar is de pasvorm erg belangrijk.
    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    05-07-2007 12:45
    Wij pasten kinderkleding tot een jaar of 8 altijd gewoon in een hoekje bij de H&M,dat gewacht...

    En nu gaan de meiden zonder ons op kledingjacht, behalve afgelopen zaterdag in Engeland: 200 meter van de inscheping bij Newcastle zit een heel groot outlet-centre, heel slim, iedereen is er uren te vroeg en gaat daar dan winkelen.... ;-)) 
    U bent niet gemachtigd om te reageren.