Nagaan of een topic al bestaat
Laatste Bericht 07-27-2007 11:30 door Sje. 4 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Sje
Posts:75548


--
04-30-2007 8:44
    Beste leden,

    Er staan al heel wat onderwerpen in het forum en er zijn ook al heel veel tips verzameld op OverKinderen.

    Gelieve dus voordat je een topic start of een tip aanlevert eerst even na te gaan of de informatie al op OverKinderen staat. Het kan zijn dat de gouden tip daar al tussen zit!

    Dit zoeken kun je op verschillende manieren doen. Zie het berichtje hieronder voor instructies.

    Als er toch nog iets onduidelijk is, laat het dan gerust weten in dit topic!

    Succes met zoeken!
    Sje
    Posts:75548


    --
    04-30-2007 8:47
    Zoeken naar informatie op OverKinderen:

    Rechts bovenaan de pagina bevindt zich een zoekschermpje waar je op trefwoord kunt zoeken. Probeer daarbij verschillende trefwoorden, dus bijvoorbeeld zowel wegwerpluier als luier. Dat levert altijd meer resultaten op.

    Verder kun je het forum doorzoeken. Ga onder het OverKinderenlogo met je cursor op Forums staan. Klik in het uitvalschermpje op Doorzoek het forum en er verschijnt een zoekscherm waar je verschillende criteria kunt aangeven. Kies bij Search by Date voor "Any date" en de hele website wordt afgezocht naar het onderwerp waarnaar je op zoek bent.

    Ook hier geldt dat het zoeken op verschillende trefwoorden (niet tegelijk in het schermpje typen) meer informatie oplevert.

    MOEKE1
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-26-2007 10:26
    HOIKES.Oeps moderator heb nu net pas deze pagina gevonden;denk na het lezen ervan dat ik een grote fout gemaakt heb.Zelfs 2 in 1 denk ikEmbarassedIk heb;1;een nieuwe vraag opgestart en 2;onder de verkeerde titel.Tja;ik ben nog volop in mijn stage-periode zal ik maar zeggen.Ik hoop dat dit niet teveel ongemak brengt aan uw kant!?Zal proberen om beter op te letten voortaan;mijn excuses.Het staat bij kennismaking en dan benamingen eten.Dacht dat het automatisch ging gaan omdat er nieuw onderwerp ofzo bijstond.Dat heb je voor als je als 50jarige in een keer alles;pc en forums;wilt leren kennen he.GR MOEKE Kiss 
    Daanie
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-27-2007 9:23
    Moeke dat is totaal helemaal geen probleem. Meestal wijzen wij mensen er ook nog wel even op waar ze onderwerpen kunnen vinden en het kan ook wel eens gebeuren dat je het niet ziet hoor.
    Geen probleem dus!
    Sje
    Posts:75548


    --
    07-27-2007 11:30
    Ik had het al gezien en heb je topic gisteren meteen verplaatst naar "Leuke uitspraken". Dus hij staat al op de goede plek inmiddels.

    Geen probleem dat het in het begin niet allemaal perfect gaat. Alleen maar goed dat je het zelf signaleert en met ons meedenkt.
    U bent niet gemachtigd om te reageren.