OverKinderen online!
Laatste Bericht 03-28-2007 5:26 door Peter P. 7 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Miriam
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3535


--
03-14-2007 10:47

    Eindelijk is het dan zover.....OverKinderen staat online.

    Veel bezoekers zullen bekend zijn met het concept van OverKinderen. OverKinderen is namelijk een zijstraat van onze andere website Huishoudplaza. Deze website werkt als volgt: Op de homepage www.overkinderen.nl kan iedereen een nieuw artikel toevoegen. Dit kan overal over gaan, van babyvoeding tot opvoedingstips voor pubers en van speeltips voor kinderen tot informatie over (on)geschikte computerspelletjes. Je kunt het zo gek niet bedenken. Als het waardevolle informatie is, is het welkom in onze database Wink. Dus heb jij een goeie tip, een leuk idee voor een kinderfeestje, heerlijk kinderrecept, zelf of je kind een leuk boek (voor)gelezen? Plaats dan een artikel in onze database! Het werkt heel simpel. Je gaat naar de voorpagina, klikt op de categorie waar jou informatie onder thuishoort en klikt op toevoegen. De rest wijst zich vanzelf.

    Naast de database is er ook nog dit forum. Hier kun je alles kwijt wat je met je mede-(bijna)ouders wilt delen. We stellen het op prijs als je jezelf eerst voorstelt onder het daarvoor bedoelde forumonderdeel.

    Heb je vragen? Schroom niet en vraag ze ons gerust. Je kunt je vragen kwijt op het forum onder "over de website", je kunt me een pb-tje sturen of mailen op webmaster@huishoudplaza.nl

    Het uiterlijk van deze website zal binnenkort nog een metamorfose ondergaan. We zijn ons er dus van bewust dat het er nog niet erg mooi uit ziet Laughing. De komende weken zullen wij hard gaan werken om deze website helemaal mooi en boordevol informatie te krijgen. Wil jij meehelpen? Dat kan als moderator. Stuur mij een berichtje als je geïnteresseerd bent in het helpen met het opzetten van deze website.

    Groetjes,
    Miriam

    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    03-26-2007 7:00
    Miriam, gefeliciteerd met dit nieuwe initiatief. Ga je hier ook een onderverdeling maken in de fora over kinderen, opvoeding enz. in leeftijdscategorieën?
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    03-26-2007 7:04

    Dank je! Ik ben nog aan het nadenken over een goede categorie-indeling. In ieder geval op hoofdniveau een onderscheid baby, peuter, kleuter, kind, puber. Ik denk dat mensen met baby’s niet snel zullen lezen bij pubers en omgekeerd. De subcategorieen kunnen per hoofdcategorie anders zijn. Met pubers loop je tegen heel andere dingen aan. Als je suggesties hebt.... Smile

    Groetjes,
    Miriam

    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    03-27-2007 11:40

    Ik zou denken aan een forum over ziektes (bijv. diabetes, astma) over kinderen die ’anders’ zijn (autistisch, ADHD, Down), bij baby’s en kleuters over allergieën, bij basisschool en pubers over schoolkeuze en -prestaties, bij pubers verschillende onderwerpen, bijv. stappen en uitgaan, drugs, roken en drinken, vriendjes en relaties...

    Sje
    Posts:75548


    --
    03-27-2007 2:37
    Hé Pepo, jij ook hier?! Gezellig.

    Forum Ziektes kwam geloof ik bij onderwerpen Lotgenoten achter een wachtwoord toch Miriam? Om te voorkomen dat mensen de site gaan zien als spreekuur bij de dokter en om zeker bij extreme gevallen te voorkomen dat er sensatie-lezers zijn.
    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    03-27-2007 6:09
    Dat lijkt me een goed idee, als het technisch haalbaar is... Hoe controleer je de uitgifte van die wachtwoorden, wat zijn de criteria om er een te krijgen...
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    03-28-2007 9:05

    We kunnen de topic in ieder geval al alleen voor leden maken. Daarmee voorkom je dat iedere willekeurige gast kan meelezen. En als er dan behoefte is aan een soort lotgenotencontact, dan kunnen we voor een specifieke ziekte of aandoening een forumonderdeel openen waar slechts een aantal leden toegang hebben. Dat werkt net zo als het redactieforum. Dat kunnen ook alleen mensen met toegang lezen.

    De praktijk moet even uitwijzen hoe het zal lopen en of er behoefte aan is.

    Zulle we verder praten over de inhoud en opbouw van deze site op het redactieforum? 

    Groetjes,
    Miriam



    Edited by - Miriam on 28-3-2007 1:55:19 PM
    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    03-28-2007 5:26
    Goed plan, zie je daar.
    U bent niet gemachtigd om te reageren.