Zwanger zijn zonder dat je het weet
Laatste Bericht 12-31-2006 5:50 door Danique. 4 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
Sje
Posts:75548


--
12-29-2006 2:11
    Nee nee nee, het is niet wat jullie denken. Jullie gaan geen digitale tantes en ooms worden.

    Maar ik hoorde gisteren toch een verhaal wat normaal altijd ver weg gebeurt. De zus van een vriendin had maar last van buik- en rugklachten. Uiteindelijk pasgeleden toch maar eens naar de dokter.

    Blijkt ze 34 weken zwanger te zijn! Nooit iets van gemerkt. Gewoon de pil geslikt. Ze heeft al 2 kinderen in de tienerleeftijd, dus je zou zeggen dat ze een zwangerschap dan wel herkent, maar niet dus.

    Ik vond dat altijd onwaarschijnlijke verhalen (nog steeds ben ik sceptisch moet ik zeggen), maar toch is de verklaring voor deze onopgemerkte zwangerschap best plausibel. Bij die zus is namelijk de groeiende baarmoeder achter de darmen geschoven. De darmen liggen dus niet keurig boven de baarmoeder maar ervoor. Dus daarom geen trappelende baby gevoeld en gezien.

    Het is toch wat. Zo heb je gewoon 2 kinderen op de lagere school, en zo mag je in 6 weken tijd een hele baby-uitzet gaan regelen. Vandaag ben je nog op je werk en morgen bel je op dat je per direct met zwangerschapsverlof wilt. Wat moet je je dan onwerkelijk voelen.

    Prachtig cadeau natuurlijk zo’n onverwachte zwangerschap, maar wel degelijk heel ingrijpend voor jezelf en je omgeving.
    karin185
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    12-29-2006 8:14
    Pfff, het zal je maar gebeuren! Natuurlijk is het mooi om een kind te krijgen, maar ik denk dat je toch ook wel even schrikt.

    Ik ben ook altijd (na mijn zwangerschap helemaal!) sceptisch over dat soort verhalen, want ook ik dacht dat je altijd het kind wel zou voelen bewegen. Maar het kan dus toch...
    Marion60
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    12-30-2006 8:11
    Tsja, je hoort het wel eens vaker. Ik zou me helemaal de rambam schrikken......


    grtz
    Marion
    mopsie
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    12-31-2006 11:26
    hallo
     voor mij is het verhaal niet vreemd, ik heb het ook meegemaakt ik was wat duizelig op mn werk en anderen dacht dat ik zwanger was ik zei dat kan niet ik ben rood dus kan nooit zwanger worden heb wat bloedtesten gedaan maar kwam niks uit totdat na de vakantie ik dacht nou ik ga tochh de gok nemen en ja hoor zwanger ik dach misschien een maand ofzo dus gelijk afspraak maken voor een echo nou ik schrok ik was al 26 weken zwanger en het was niet eens gpland niks ik wist niet wat ik moest denken .alles moest snel de kamer moest klaar pas in de laatste maand groeide mn buik heel snel maa heb gelukig een gezonde zoontje gebaard en daar was en ben nog steeds gelukkig mee     :)
    Danique
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    12-31-2006 5:50
    Je hoort het idd vaker, ik heb het in mijn omgeving ook mee gemaakt en dan dacht ik waarom heb ik dat nou niet...

    Maar het lijkt me heel bijzonder als het gebeurt, pas was de huisarts er bijna van overtuigd dat ik zwanger was, maar ik zei ik heb een test gedaan en was net ongi geweest dus tja het lijkt me sterk.
    Ik mag in Januari naar de internist want al had ik stille hoop, het is niet het geval...al zeiden al mn vriendinnen me toen ik het verhaal van vertelde hoe ik me nu op dit moment voel..owwww ben je niet zwanger?? En weer een ander wist het zéker!!!
    Hahahaha...

    Helaas...

    Maar voor diegene die het overkomt lijkt het me idd een mega verrassing...

    Groetjes Danique

    U bent niet gemachtigd om te reageren.