Bevangen door de warmte?
Laatste Bericht 07-19-2006 5:11 door inkie18. 6 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
inkie18
New Member
New Member
Posts:


--
07-18-2006 8:31
    Mijn zoon had zondag last van hoofdpijn. Kan gebeuren denk je. We zijn nog weggeweest maar toen we thuiskwamen zag ik aan zijn gezicht dat hij wel eens koorts kon hebben. Getempt en ja hoor: 40.3 Je schrikt dan behoorlijk. Een paracetamolletje gegeven en veel (extra) laten drinken. Koude washandjes op zijn voorhoofd. De volgende morgen had hij nog 38.3 Vandaag weer naar school, maar tussen de middag zag ik dat hij weer koorts had. Ook had hij weer hoofdpijn. De juf had hem al extra veel laten drinken. Hij wilde persé naar school dus maar weer een paracetamol gegeven. Hij heeft last van de warmte: dat is zeker, maar kan dit bovenstaande daar een gevolg van zijn?????
    silvia31
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-18-2006 10:23
    Hoi Ingrid, Ik weet niet of de warmte de oorzaak is geweest maar ik hoor meer zieke kinderen om me heen.....misschien een virus??? Sterkte ermee Gr. Silvia Ps: heeft ie nog krampen gehad??
    inkie18
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-18-2006 10:29
    Geen krampen. Wel erge hoofdpijn. Ergens hoop ik maar dat het een virus is. Ik zou het vervelend voor hem vinden als hij idd zo slecht tegen de warmte kan!
    grijswolfje
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-18-2006 11:10
    Drinkt hij tijdens het spelen in de zon wel genoeg? Draagt hij een goede zonnebril of een lichte pet met een klep? Bij mij zijn dat namelijk factoren die een hoofdpijnaanval uit kunnen lokken. Ik drink met dit weer veel water en draag buiten een goede zonnebril of een pet met een klep. Maar ik hoorde van mijn collega ook al dat haar kinderen (zoontje vrijdag, dochter zondag) ook hoofdpijn met koorts hadden. Verder geen ziekteverschijnselen behalve deze. Kan dus ook nog een virus zijn.
    silvia31
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-18-2006 11:45
    Een zonnesteek zou dat het kunnen zijn??? Diagnose Wanneer de klachten en symptomen ontstaan na een zonnebad en er geen andere duidelijke aanwijsbare oorzaak is, zal de diagnose met zekerheid kunnen worden gesteld. Een persoon die na het zonnebaden klachten krijgt van duizeligheid, misselijkheid en/of hoofdpijn, heeft met grote waarschijnlijkheid een zonnesteek Maar dan zou die ook duizelig en misselijk moeten zijn lijkt mij!!! Ik denk eerder een virus zoals grijswolfje ook al zegt: er zijn meerdere die de klachten hebben
    sonnie1983
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-19-2006 8:13
    buikgriep heerst wel weer.... mijn petekindje (6 maanden) heeft vorige week ook buikgriep gehad. en mijn zus zei dus dat het ook wel heerste op het kinderdagverblijf waar haar zoontje 2 a 3 ochtenden per week heen gaat. dus misschien dat die hoofdpijn en koorts er ook wel bij horen dat het ook soort van griepje is. gr
    inkie18
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-19-2006 5:11
    Bedankt voor het meedenken. Ik betwijfel een zonnesteek omdat hij niet echt in de zon heeft gezeten. Hij moet van mij idd extra drinken. De zonnebril gaat vrijwillig op, en de pet met een mokkend gezicht. Gelukkig begrijpt hij wel waarom het moet. We moeten maar even afwachten.
    U bent niet gemachtigd om te reageren.