Ontaarde moeder
Laatste Bericht 07-20-2006 2:29 door Essie. 8 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
HeleenQ
New Member
New Member
Posts:


--
06-26-2006 3:58
    Zucht... Ik zal het waarschijnlijk nooit 100% goeddoen.

    Want wat gebeurde er? Het is vandaag wasdag voor mij en ik was dus ook druk bezig. Nu is ons jongetje van twee maanden vaak heel tevreden in z’n box, dus daar lag hij ook nu. Leuk op z’n buik want dat is een plezierige afwisseling, omrollen, weer terug gelegd worden door mamma en weer omrollen en als pappa thuiskomt, niks doen. Ontzettend gezellig met z’n tweetjes zo.

    Maar vandaag wilde het toch niet echt. John Garret kwam mee naar beneden nadat hij gevoed was, even kletsen en daarna lekker in de box, want ik wilde verder met mn werk. Maar hij zette toen een keel op! Niks wilde hij meer, niet op de arm, niet bij de honden, niet mee naar buiten, niet drinken... Wat kon het toch wezen?? Ik werd al hoe gekker. Nou, moe misschien? Slapen in de wieg resulteerde in nog meer gebleer, in wagen beneden werkte ook niet, in de draagzak dan maar? Niet ideaal omdat dat heel erg trekt aan mn rug, dus drie minuutjes later, toch maar op de arm. Speentje? Nee ook niet.

    WAT DAN??? ZEG HET DAN???

    Bleek meneer een poepluier te hebben van zo niet... na een flinke verschoning inclusief bad want hij had t tot op zn rug gewerkt, was hij weer helemaal het ventje... Al dat gehuil was waarschijnlijk kramp geweest want hij heeft al een paar dagen geen erge poepluier meer gehad. Iets dat heel gewoon is onderhand, maar zoveel... arm kind. En ik liet m zo maar huilen! Vieze billetjes die begonnen te jeuken.

    Ontaarde moeder, ik...

    En nu ligt hij weer heerlijk in de box te kletsen tegen zijn spiegelbeeld.

    Zucht



    Edited by - Sje on 22-4-2007 10:40:27 PM
    inkie18
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    06-26-2006 4:45
    Gebeurt de beste moeder wel eens hoor. Niet schuldig over voelen.
    silvia31
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    06-28-2006 10:50
    Ach HeleenQ, Daar moet je je niet schuldig over voelen hoor!!! je kan niet altijd alles weten en er komt nou eenmaal geen gebruiksaanwijzing bij de geboorte meegeleverd. Aldoende leert men toch??? gr. Silvia
    Sje
    Posts:75548


    --
    06-28-2006 2:21
    Ik heb het nog weleens dat ik een poepluier in eerste instantie niet ontdek. Oké, dan huilen ze niet, dan zijn ze gewoon aan het spelen, maar sommige luiers stinken gewoon bijna niet! Onze meisjes zijn 17 maanden en ruim 2,5 jaar, dus die poep ruik je normaal echt wel hoor! Dus voel je niet schuldig! Op een gegeven moment kom je op het punt dat die kleine je zelf waarschuwt. Onze jongste roept gewoon ineens "Poep!". En als ik dan zeg "Ben je een poep aan het maken?", zegt ze "Ja! Juije?" (=luier). Dan loopt ze naar de deur en zegt "Komma!" (=Kom maar). Tja, je krijgt zelfs gewoon je eigen antwoord voorgekauwd!
    tijgertje
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    06-28-2006 4:06
    O, wacht maar........ Je kind heeft geen bijsluiter afgegeven, dus je staat nog vaak zat met raadsels??? En een echte ontaarde moeder, is diegene die nadat ze er op attent was gemaakt, beweerde dat het nog lang geen tijd was om de luier te wisselen. Wanneer je dat kind zag. De luier was zo vol dat het bijna tot op de enkels hing!!!!!! Dit is echt gebeurd!!!!!!!
    kristel
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    06-29-2006 12:38
    Mijn zoon moest ook eens zo vreselijk huilen. Hij was een week of 4. Ik kreeg hem niet stil, terwijl het altijd zo'n rustig manneke was. Tot een blik op de klok mij vertelde dat het manneke al een uur op zijn voeding aan het wachten was. Gewoon helemaal niet aan gedacht.....
    Sje
    Posts:75548


    --
    06-29-2006 3:35
    Oh, heel herkenbaar! Onze oudste was een paar maanden oud en ik had een vriendin op bezoek. Wij maar beppen en beppen, ondertussen was de kleine mop wat jengelig dus ik denk: ik leg haar in bed, misschien is ze moe. En inderdaad na wat jengelen viel ze in slaap. Sta ik tegen zessen het avondeten klaar te maken en realiseer ik me ineens dat ik de voeding van 16.00 uur overgeslagen heb! Geen wonder dat die kleine dame jengelig was! Ze had honger!
    cootje48
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-04-2006 4:24
    zo herkenbaar mijn zoon is nu 2 en soms voel ik me nog een ontaarde moeder..........
    Essie
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-20-2006 2:29
    quote:
    Zucht... Ik zal het waarschijnlijk nooit 100% goeddoen. Ontaarde moeder, ik... Zucht
    Hoezo Ontaarde moeder Heleen, Je hebt toch vanalles geprobeerd om het voor het kleine mannetje naar de zin te maken en hem te troosten. Dat is meer dan menig moedertje hier bij mij in de straat doet. Die laten de kindjes gewoon huilen, is goed voor de ontwikkeling van de longetjes zeggen ze dan. EN DAN WORD IK ALTIJD BOOS!!!!!! Dat je een poepluier over het hoofd ziet gebeurt iedere moeder wel een keer. Zeker als het een borstkindje is dat niet iedere dag een poepluier produceerd,(mijn dochter maar 1 keer per week). Don't be too hard on yourself. Greetz Essie
    U bent niet gemachtigd om te reageren.