Wie weet iets voor kinderfeestje?
Laatste Bericht 07-24-2009 8:54 door Sje. 11 Reacties.
Printer Vriendelijk
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
JolandaBakker
New Member
New Member
Posts:


--
06-21-2006 12:10
  Tim is net 5 geworden en geeft a.s vrijdag zijn 1e kinderfeestje, dus ook voor mij is alles nieuw. Wie weet er iets leuks ???
  Kom maar op met tips enzo!!!

  Edited by - Sje on 22-4-2007 10:45:41 PM
  boekie
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  06-21-2006 10:12
  Hoi Jolanda, Ik ben altijd van de creatieve feestjes (dus nou maar hopen dat jij ook een creatief kind hebt) Wij hebben met onze zoon een piratenfeestje gehad. Bij diverse spelletjes kunnen ze een stukje van de schatkist "verdienen". De hoofdaktiviteit was het timmeren van een eigen schatkist. Je verzamelt bij fam. en bekenden afvaltimmerhout (soms krijg je het gratis bij de doehetzelf groothandel)zorgt dat alles op maat klaar ligt en dan maar timmeren. Zorg dat je wel met 2 of 3 volwassen bent om te helpen. Ook al zijn ze klein ze kunnen dit echt! (van te voren wel goede afspraken maken dat de hamers alleen gebruikt worden voor het timmeren op hout en niet op elkaars hoofd...ik had er een paar ADHD-ers bij dus moesten we dit wel afspreken, maar het ging goed). Daarna de schatkist verven. Aan het eind van het feestje mogen de kids met de schatkaart de schat in huis/ tuin zoeken. Verstop een kistje met een aardigheidje wat ze mogen houden. Mocht je nog meer info willen dan moet je het maar vragen want we hebben al een mozaikspiegeltjes feest, een maak je eigen vogelhuisjefeest, een schelpenkrans van piepschuim en alabastine met schelpenzand en een schoolbordje figuurzaag feest gehad. Als je weg wil met een feestje en je woont in de omgeving van Rotterdam is de ontdekhoek (zie site) helemaal het einde. Succes! Boekie
  Miriam
  Veteran Member
  Veteran Member
  Posts:3535


  --
  06-21-2006 10:21
  Hier staan ook nog wat tips:http://www.huishoudplaza.nl/hhp_art...Art_Type=1http://www.huishoudplaza.nl/hhp_art...Art_Type=1 Veel plezier met Tim's verjaardagsfeestje! Groetjes, Miriam
  inkie18
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  06-21-2006 3:05
  Hoi Jolanda, Mijn zoon begon met een indianenfeestje (5jaar). Doordat het petweer was heb ik een tipi in de woonkamer gemaakt. (Gewoon wat bamboestooken en een oud gordijn.) Met vingerverf en glitters hebben ze een maaskeitje beschilderd. Dat werd hun gelukssteen. Verder een indianenverhaal van het internet geplukt en met wat drinken en een zakje chips in de tipi het verhaal voorgelezen. Toch wil ik je nog een tip geven. Plan niet te veel en niet te schematisch. Meestal duurt iets net langer of korter dan je inplant en dan loopt voor jezelf alles in het honderd. Vaak vinden ze het net zo leuk om 'gewoon' even te spelen. Laat het gewoon over je heenkomen en hou wat ideeën in je achterhoofd. Groetjes Ingrid Hou die blinkkant bô!
  boekie
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  06-22-2006 8:50
  hoi Jolanda, Wil je nog wel even vertellen hoe leuk het feestje geworden is? Want we zijn natuurlijk wel erg niewsgierig geworden? Veel plezier, Boekie
  Francina
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  06-22-2006 3:46
  Hoi Jolanda, Voor leuke ideeën kan je ook nog even kijken op www.vanharte.nl. Veel succes. Francina
  taz
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  06-22-2006 9:37
  hoi jolanda, ik heb ok altijd een thema feestje voor mijn zoons, bijv jungle dieren, spoken, piraten , disco. wees creatief en laat je zoontje eens meedenken. nodig niet al te veel kids uit en doe dit natuurlijk ook in stijl. maak het feest niet te lang en las wat rustige momenten in (ook even voor je zelf) vraag desnoods iemand om je te helpen. voot leuke ideen kijk je ook altijd even op internet natuurlijk. veel plezier er mee. groetjes taz
  Sje
  Posts:75548


  --
  07-22-2009 10:47
  Het kinderfeestje voor de oudste begint er weer aan te komen. In september is het zover.

  Als het mooi weer is wil ik een speeltuinenroute met de dametjes gaan lopen. Zat leuke kleine speeltuintjes hier in de buurt. Tas proviand mee. In elk speeltuintje wat lekkers eten of drinken en ze hebben een heel tof feestje.

  Als het geen speeltuinenweer is, wil ik ze aan het werk zetten met bloemstukjes maken. Leuke bakjes kopen, oase erin, verschillende leuke bosjes bloemen bij de Aldi halen en steken maar!

  Ik heb nog het een en ander aan binddraad dus we kunnen ook van alles op draad zetten om ertussen te steken.

  Ik ga bijna hopen dat het slecht weer is, want het lijkt me erg leuk om al die meiden met eigengemaakte bloemstukjes voor mama naar huis te sturen! Haha!
  karin185
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  07-24-2009 2:12
  Leuk idee!
  Sje
  Posts:75548


  --
  07-24-2009 2:14
  Ik laat t.z.t. nog weten hoe het geweest is. Zoals het er nu bij staat vinden we namelijk het bloemschikfeestje zo leuk dat de speeltuinenroute van de baan is. Bloemschikken kan bij mooi weer ook buiten in de tuin namelijk.
  karin185
  New Member
  New Member
  Posts:


  --
  07-24-2009 7:34
  En als je herfstkindjes hebt kun je herfstmateriaal verwerken in de stukjes. Maar ja, dan moet je de verjaardag zo lang uitstellen ;-)
  Sje
  Posts:75548


  --
  07-24-2009 8:54
  Goed idee inderdaad als je inderdaad een kinderfeestje in de herfst zou hebben, en dan eerst met die kindjes het bos in om herfstspulletjes te zoeken en thuis mooie werkstukjes van maken!

  En kindjes die rond kerst jarig zijn kun je kerststukjes laten maken!
  U bent niet gemachtigd om te reageren.