prietpraat...
Laatste Bericht 07-19-2007 9:23 door karin185. 5 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
carientje1979
New Member
New Member
Posts:


--
03-30-2006 10:21
    Raphaela heeft zoveel prietpraat, dat ik het zelfs speciaal op mijn weblog zet. Een bloemlezing: taartje met bloedneus: tartaartje prinseshaai: zeemeermin Mama, als jij zo tegen me praat, vind ik je zo vermoeiend (3jr) Tante Mija, als straks je baby eruit komt, moet je wel eventjes naar de dokter, want dat gaat heel erg bloeden. (ja, ze heeft een babybroer) Faarlijke vork: mes
    carientje1979
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    03-30-2006 10:22
    Raphaela is erg ondeugend. Papa is net chinees halen. Ik zeg boos tegen Raphaela.... ophouden, anders krijg je zo geen rijst. Een verontwaardigde blik:'ook ondeugende kindjes hebben honger hoor!'
    Sje
    Posts:75548


    --
    03-30-2006 2:52
    Wat een kleine wijsneus zeg! Ik vind vooral Faarlijke vork erg goed gevonden! Haha! Als onze grote kleine dame voor straf in de hoek wordt gezet met de mededeling "Ga daar maar eens na staan denken over wat je net gedaan hebt", horen we na een tijdje uit die hoek "Mama, ik heb genagedenkt!". "Veel te kort! Ga maar eens veel langer nadenken!". "Mama, ik heb lang genagedenkt!!!". En als het haar te lang duurt voordat we in de hoek met haar komen praten roept ze: "Mama, ik heb genagedenkt, kom je met mij praten?!" En probeer dan je lach maar eens te houden.
    carientje1979
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    03-30-2006 6:08
    Ja, heerlijk he, hoe ze echt al bezig zijn met 'nadenken' en 'praten'. Soms ligt Raphaela al een poosje wakker voor ze haar bed uit komt. Als we dan vragen of ze heeft uitgeslapen.. nee, ik ging nog even nadenken in mijn bed;-)
    Sje
    Posts:75548


    --
    03-30-2006 6:14
    Oh ja, dat doet onze oudste ook. Of dan zegt ze "Ik ben nog even aan het dromen over.......". En dan noemt ze iets wat haar op dat moment bezighoudt. Net kleine volwassenen zijn het af en toe. En soms hoor je jezelf gewoon praten als je die kleine moppen hoort. Vraagt ze heel enthousiast aan haar kleine zusje "Is dat leuk of niet?!". Dat vraag ik ook altijd als ik net verteld heb dat we iets leuks gaan doen ofzo. Hihi! Kleine echoputjes zijn het.
    karin185
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-19-2007 9:23
    Vandaag kreeg Esther een slokje water uit papa's glas bij het eten, maar ze verslikt zich. Zodra ze klaar is met hoesten zegt ze: "nou, nou" (zeg ik nog wel eens als ze zich verslikt). Manlief en ik moesten echt heel hard lachen. Het komt zo bijdehand over uit de mond van een anderhalf jarige.
    U bent niet gemachtigd om te reageren.