Heerst er griep onder de kinderen?
Laatste Bericht 02-21-2006 4:24 door Sje. 44 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 1 van 3123 > >>
AuteurBerichten
MarleenTY
New Member
New Member
Posts:


--
02-10-2006 8:51
    Hallo allemaal, sinds vorige week woensdag loopt mijn zoon van 7 flink te tobben met zijn gezondheid. Het begon met een hele nacht overgeven, de volgende dag zou hij afzwemmen en heeft het door zijn wilskracht weten te halen. Daarna is hij weer 2 daagjes beter geweest en naar school gegaan (ondanks zijn "honde-oogjes")Het weekend is hij ook goed doorgekomen maar maandag was het weer deut: koorts (39,5 graden) dus papa een dagje thuis gebleven. Mama op dinsdag thuisgebleven en woensdag wilde hij weer naar school. Totdat hij donderdag-middag gigantische hoestaanvallen kreeg. Je begrijpt dat ik geen oog heb dichtgedaan vanacht. Nu zit papa weer thuis en blijft hij maar weer thuis vna school. Wie kent deze verschijnselen?
    tijgertje
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    02-10-2006 9:06
    Hoi Marleen, Ik weet dat er veel zieken zijn deze tijd van het jaar. Jou zoon zal daar wel een stukje van meegekregen hebben. Maar ik denk dat hij gewoon niet goed genoeg uitgeziekt is. Als je ziek bent en toch gaat inspannen, vergt dat extra veel van je lichaam. Lochisch hoor je zoon wilde graag afzwemmen. Maar daar moet hij nu de tol voor betalen. Verder hakt 39,5 er ook in. Dus al met al laat hem nu maar lekker uitzieken. Kinderen doen dit veel sneller dan volwassenen. Misschien is hij maandag weer goed om naar school te gaan. En verder een kind is ziek of voelt zich beter. Een weg ertussen zit er niet. Bij volwassenen kan dat wel eens anders zijn!! Beterschap met je zoon. Tijgertje
    MarleenTY
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    02-10-2006 9:13
    Dank je Tijgertje! Tja, nuchter-denkend weet je dat kinderen zo zijn met ziekte, maar eenmaal in de periode maak je je altijd zorgen niet waar! En inderdaad dat afzwemmen is natuurlijk wel een hele prestatie. Ben blij dat papa lekker thuis bij hem is, zelf ben ik om 15.00 uur thuis en dan ga ik hem lekker verwennen! We hebben geen verplichtingen dit weekend (heerlijk!)dus lekker dik aankleden, dik aankleden en sinaasappeltjes persen voor het jochie. Hopelijk is het niet al te besmettelijk want het is altijd weer een geregel als er eentje ziek is niet waar. Bedankt voor je reactie!
    Susje_oud
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    02-10-2006 12:18
    Ja er heerst griep!! Op de peuterspeelzaal waren 5 kinderen ziek, overgeven koorts en diarree. Het is bij velen zo dat ze eerst 1 dag ziek zijn overgeven , dan zijn ze weer beter en dan na een paar dagen komt het heviger weer terug. De meesten zijn dan 4 a 5 dagen ziek. Beterschap!!
    Sje
    Posts:75548


    --
    02-10-2006 1:22
    Hallootje luitjes, Nou mijn 2 dametjes hebben hetzelfde te pakken, behalve de hoestaanvallen, maar dat komt misschien nog (de oudste moet wel veel niezen). Maar gisteren ook allebei overgeven bijvoorbeeld. En dat doen ze eigenlijk nooit. Ze eten verder heel slecht, de oudste drinkt er ook heel slecht bij maar ik hou het in de gaten, en de jongste drinkt gelukkig wel goed. Er heerst blijkbaar een heel vaag griepvirus. Woensdagavond hoorde ik op een verjaardag dat een school in Dongen (dorpje hier in de buurt) op TV geweest was en dat daar ruim 200 kinderen ziekgemeld waren met dat virus. Vooral die honden-oogjes die Marleen beschrijft, herken ik. De grote kleine dame is sinds woensdag van haar koorts af maar ze blijft wat lusteloos en ze blijft zo flauw uit haar oogjes kijken. Ze is nog lang niet de oude. Vanochtend ging het best redelijk met haar hoewel ze einde ochtend wel weer erg moe begon te worden en wat in begon te kakken. De kleine kleine dame lijkt ook van haar koorts af, maar is nog wel wat warm. Hopelijk heeft die gisteren ook haar ergste dag gehad en kan ze nu gaan opknappen. Ik heb van de grote kleine dame deze week zelfs urine op kweek laten zetten omdat haar koorts niet wilde zakken met een zetpil. Dat kan duiden op een bacteriële infectie. Gelukkig waren de uitslagen van die kweek goed. Je bent gewend dat die kleintjes altijd vrij snel opknappen, dus als ze dan nu al een dag of 5 aan het tobben zijn, maak je je extra zorgen. En zeker als je dan nu het weekend in gaat, ga je helemaal twijfelen of je er alsnog niet even mee naar de huisarts moet. Ik ben niet zo'n fan van de huisartsenpost namelijk. En als je kindjes niet lekker in hun velletje zitten......................zit mama ook niet lekker in haar vel. Tel daarbij op de gebroken nachten (ik heb er al 4 achter de rug) en je bent zelf doodop. Het vreet vooral geestelijk ook veel energie vind ik als je kindjes ziek zijn. Mijn moeder zei vroeger altijd: als het met mijn kinderen goed gaat, gaat het met mij ook goed. Destijds kon ik me daar niks bij voorstellen, maar nu begrijp ik haar maar al te goed. Marleen, beterschap met de kleine man!
    Roosje
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    02-10-2006 1:38
    Sje,en alle andere moeders die tobben met de kleintjes! veel sterkte en ik weet wat het is als je al meerdere gebroken nachten hebt gehad. Daarom is de kleine man ook even naar oma gebracht en kan ik even een nacht goed doorslapen. Want ook hier heeft de kleine man koorts en komen de laatste kiezen door. Want je kan op het laatst niet zoveel meer hebben. Sterkte allemaal Gr Roos
    MarleenTY
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    02-10-2006 2:03
    Allemaal heel erg bedankt voor de herkenbare verhalen. Ik hoorde van papa dat die van mij vanmiddag dus weer naar school wilde. Ach die 2 uurtjes! Vanavond leg ik het hoofdeinde van zijn matras wat omhoog en een ui naast zijn bed zodat hij wat makkelijker kan ademhalen. Allemaal een fijn weekend en een GEZOND weekend!
    mpersijn
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    02-10-2006 2:45
    Nou hier heerst het ook. Mijn zoontje van 1 begon vorige week zondag opeens over te geven. Daarna begon inderdaad de diarree. Ik was eerst bang dat et door iets kwam wat hij gegeten had. Maar later begon mijn man ook. Nu ik derest lees, weet ik dat het niet an het eten kwam. Ik kwakkel zelf ook wat, maar heb geen tijd om in bed te liggen. Mijn zoontje is nu gelukkig aan de beterende hand. Hij eet al weer iets beter. Geukkig maar. Voor alle anderen: van harte beterschap!!
    Sje
    Posts:75548


    --
    02-10-2006 9:55
    Nou luitjes, allereerst heel veel beterschap voor iedereen die geveld is door de griep die op het moment voor een ware griepgolf zorgt. Inmiddels zitten wij nog dieper in de ziekenboeg. Vanochtend leek het aardig te gaan met de grote kleine dame maar tegen de middag zakte het in. Dus lekker in bed gelegd maar na een uur werd ze wakker. Helemaal niet lekker en weer 39,4 koorts. Dus toch maar richting het spoedspreekuur van de dokter. Helemaal nagekeken (oortjes, keel, hartje/longen geluisterd) en ze blijkt dus inderdaad die stevige griep te hebben. Het leek beter te gaan, maar het is weer terug. Precies zoals eerder in dit topic beschreven. De kleine kleine dame heeft precies dezelfde verschijnselen alleen die begon er 2 dagen later mee dan haar grote zus. Dus allebei vanmiddag een zetpil en na een half uurtje begon de koorts bij allebei te zakken. Maar het zijn nog steeds zielige hoopjes die niet willen eten en soms niet eens willen drinken. Maar we vragen om de 10 minuten of ze iets willen drinken, want met die koorts moeten ze wel aan hun vocht komen. Overigens was de grote kleine dame vanmiddag erg flink want de dokter had gezegd dat ze om beter te worden echt een pilletje in de billen moest krijgen. Normaal gezien is dat een drama hier, maar vanmiddag thuis bleef ze na een beetje overleg heel goed stil liggen en had ze zelf na het toedienen ook wel door dat het eigenlijk niks voorstelt. Mama was dus erg trots op de grote kleine dame en heeft dat uitgebreid en enthousiast laten merken. Benieuwd of ze morgen weer net zo flink is. Ondertussen ben ik bekaf. Niet alleen vanwege de extra zorg overdag en de gebroken nachten al de hele week, maar vooral ook omdat die zieke kindjes geestelijk veel van je vergen. Je maakt je gewoon zorgen en dat kost ongemerkt zoveel energie. Ik ben na een week met 2 griepkindjes al helemaal bekaf. Hoe krijgen de mensen die echt hele zieke kindjes hebben het voor elkaar om maanden, soms jarenlang ziekenhuis in, ziekenhuis uit, chemo dit, operatie dat vol te houden? Complimenten voor die mensen, want die moeten toch wel extra sterk in hun schoenen staan. Nou geloof ik ook wel dat je steeds meer kracht krijgt om door te gaan naarmate een situatie ernstiger wordt, maar toch, complimenten voor al die mensen met nog veel ziekere kindjes dan mijn griepkindjes. Ondanks dat het tot nu toe een zware week was en we er nog niet zijn want we hebben nog een trajectje voor de boeg voordat ze echt opgeknapt zijn, prijs ik me toch maar gelukkig dat ze "alleen maar een griepje" hebben. Komend weekend extra veel knuffelen met de dametjes. Hopelijk helpt dat iets bij het opknappen. Edited by - Sje on 10/02/2006 21:58:00
    Sje
    Posts:75548


    --
    02-11-2006 2:06
    Even een update vanuit onze ziekenboeg. We hebben weer een gebroken nacht achter de rug. De kleine kleine dame heeft vrij goed geslapen en die werd vanmorgen koortsvrij wakker (maar dat was gisteren ook en toen kreeg ze ook in de loop van de dag weer koorts, dus we juichen niet te vroeg). De grote kleine dame heeft heel slecht geslapen en werd met koorts wakker en die hebben we meteen vanochtend maar weer gepest met een zetpil. Ze was vrijwel niet aanspreekbaar en bleef maar suf in bed liggen. Beide dametjes even in bad gezet om op te frissen en na het bad knapte de grote kleine dame ietsje op. Ze blijft nog steeds wat mat, maar ze heeft een ietsepietsie gegeten en ze heeft wat gedronken. Alle beetjes helpen zullen we maar zeggen. Ze hebben wat gespeeld en ze zijn de hele ochtend wakker gebleven. Op het moment liggen ze allebei te slapen dus het is even afwachten hoe ze straks uit bed komen. We wachten dus nog steeds op de ochtend dat ze allebei koortsvrij en wat minder suf wakker worden en er echt duidelijk verbetering in de situatie zit. Edited by - Sje on 11/02/2006 14:07:12
    MarleenTY
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    02-11-2006 2:39
    Hallo allemaal, Ook mijn zoon heeft weer een terugval. Dat middagje school was wel even fijn voor de afleiding en afgelopen nacht is rustig(er) geweest qua hoestbuien, maar nu heeft hij weer 39 graden. En zo wordt je hele planning voor het weekend weer omgegooid! Gelukkig leuk tv vanavond (Idols !!!!) dus we vervelen ons niet. Groetjes allemaal, Marleen ps: had niet verwacht dat dit zo'n hot topic zou worden?! Het leeft waarschijnlijk nogal onder de moeders...
    tijgertje
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    02-11-2006 11:50
    Hoi Dames, Even een tip! Een belangrijke! Als je kind ziek is en niet wil eten, ach dat komt wel goed. Wil je kind niet drinken, doe daar niet te makelijk over. Uitdrogen ligt op de loer, en het gebeurd eerder dan je denkt. Ik wil jullie niet bang maken, maar alleen allert. Wil je kind niet drinken laat het dan spelen met een tandenborstel en water. Zo krijgen ze altijd wel wat binnen. Verder is het belangrijk dat je kids en genoeg suikers en genoeg zouten binnen krijgen. Speciale drankjes zijn meestal niet lekker, maar een kom thee met veel suiker en bouillon gaat er meestal wel in. Wissel dit gewoon af. Je heb de neiging om alleen suikers te geven. Lekkere dingen bevatten meestal suiker, zorg dus ook voor iets hartigs. Dit geldt trouwens ook voor de mamma's en pappa's. Een beker bouillon of soep doen vaak wonderen. Beterschap, ik hoop dat het bij ons over waait!!Tijgertje
    Joke
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    02-12-2006 1:01
    Voor iedereen een toptip, Tijgertje! Ik wens jullie allemaal veel sterkte en beterschap met de jeugd. Hopelijk hebben jullie het ergste gehad. Joke
    Sje
    Posts:75548


    --
    02-12-2006 3:56
    Hoi Tijgertje, Ja, je ziet het goed, het is midden in de nacht. Ik ben er al zeker 8x uitgeweest sinds we in bed liggen en de adrenaline giert door mijn lijf. Dit is onze 6e gebroken nacht op een rij en ik merk dat ik mezelf uit mijn slaap lig te houden omdat ik weet dat ik er toch binnen niet al te lange tijd weer uit moet. Zo komt mijn man ook niet aan zijn nachtrust toe. Ik blijf dus maar gewoon wakker en probeer me bezig te houden met de computer, de krant en de TV. Zodra straks in de ochtend mijn man en de dametjes opgestart zijn, duik ik mijn bed in en probeer overdag mijn slaap in te halen. Raar gevoel hoor om gewoon thuis toch een nachtdienst te draaien. Maar ik heb even geen keus want van nu in bed gaan liggen word ik alleen maar nog meer bekaf. Wat dat drinken van de dametjes betreft, doen we er alles aan om ze genoeg binnen te laten krijgen. We bieden ongeveer om de 10 minuten vocht aan. En we doen ook al heel de week ons best om er zout in te krijgen (zoet lukt nog wel redelijk in de vorm van ontbijtkoek en biscuitjes) omdat ik weet dat dat ook opkikkert en dat dat vocht vasthoudt (handig bij koorts), maar dat valt niet mee. Brood met hartig beleg komen we niet verder dan een paar hapjes. Gisteren soep geprobeerd, ook maar een paar lepeltjes. Zelfs kinderchipjes geprobeerd, maar zelfs daar loopt de grote kleine dame niet warm voor. Dus we blijven proberen, maar ik heb liever dat ze 3 hapjes brood nemen en dat dat erin blijft, dan dat we proberen er een hele boterham in te krijgen en dat die er halverwege helemaal weer uitkomt. De kleine kleine dame eet gelukkig nog wel goed dus daar maken we ons nog niet zo'n zorgen over.
    Susje_oud
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    02-12-2006 10:47
    Nou heel bericht getypt, zo maar foetsie!!! Onze zoon heeft in het ziekenhuis gelegen met uitdrogingsverschijnselen (vreselijk) In het ziekenhuis gaven ze wat tips om toch vocht binnen te krijgen: Onze zoon kreeg zout/suiker oplossing, verkrijgbaar bij apotheek. Laat ze spelen met een ijsklontje. Geef ze Danoontjetoetjes, deze toetjes bevatten veel water en kinderen vinden ze vaak lekker. Let er goed op dat ze met tranen huilen, zit er speeksel in de mond?? Pak een stukje vel van de arm en knijp er een beetje in, blijft het vel omhoog staan? Dan zijn ze aan het uitdrogen. Het is vreselijk om te zien als ze een slangetje door de neus dan de keel naar de maag proberen te krijgen. Sje, het is beroerd die gebroken nachten, hoop dat je vandaag wat bij kunt slapen!! Heel veel beterschap, hoop dat ze gauw beter zijn. Hou ze goed in de gaten!!
    Roosje
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    02-12-2006 11:05
    Sje, ik heb aan je gedacht hoor niet dat het je helpt maar toch. Ik hoop dat je een beetje je rust kan pakken vandaag Gr Roos
    Sje
    Posts:75548


    --
    02-12-2006 2:44
    Hoi luitjes, Roosje, het helpt in letterlijke zin inderdaad niet als mensen alleen maar aan je denken, maar het houdt je geestelijk wel op de been als je weet dat mensen meeleven. Dus toch erg lief hoor. Het is hier ondertussen nog steeds een drama. Een hele beroerde nacht gehad. Ik heb van half 12 tot kwart voor 1 geslapen en daarna ben ik tot half 6 wakker geweest. De grote kleine dame werd zo vaak wakker dat ik niet eens meer de moeite nam om in slaap te vallen. En jezelf uit de slaap houden kost heel veel energie. Tegen 5.00 werd ze weer wakker met koorts en toen heb ik haar een zetpil gegeven. Daarna tot half 6 bij haar gebleven (ze had met 2 handjes mijn hand omklemd). Ondertussen was ik, ondanks dat ik warm aangekleed was, door en door koud geworden van het uit bed zijn. Ben nog wel mijn eigen bed in gedoken maar het lukte me maar niet om op temperatuur te komen. Uiteindelijk toch nog een uurtje geslapen tot ze tegen kwart over 7 weer wakker werd. Mijn man heeft haar toen naar ons bed gehaald (dat gebeurt altijd op zaterdag en zondag tussen 7 en 8 omdat ze dan wakker worden en bij ons nog even in bed mogen knuffelen). In ons bed begon ze te huilen. Ik was het inmiddels zo beu om niet te kunnen slapen dat ik naar het bed van de grote kleine dame ben verhuisd. Ook daar nog een licht uurtje slaap meegepikt. Maar ik ben alsnog gebroken (na 6 soortgelijke nachten en een hele week overdag met 2 zieke kindjes thuis zitten). Net even een uurtje geslapen, maar echt diep slaap je dan toch niet, zeker omdat de grote kleine dame ook van tijd tot tijd bleef jengelen. Mijn man was wel bij haar, maar ik kon gewoon de slaap niet meer vatten. Ze heeft geen koorts meer, maar wel oorpijn, dus we hebben haar toch maar weer gepest met een nieuwe zetpil. Weet je waardoor je zo gesloopt wordt? De frustratie dat je elke avond als ze in bed liggen hoopt dat het nu een betere nacht wordt, gevolgd door een betere dag, en elke keer is dat niet het geval. Al zou ik maar een sprankje verbetering zien, dan kon ik mezelf daarmee al opladen om verder te kunnen, maar een kind wat van de koorts af is, is geen verbetering als daar huilen, huilen, huilen voor in de plaats komt. De kleine kleine dame gedraagt zich kranig. Die eet vrijwel gewoon, heeft geen koorts meer (maar we juichen niet te vroeg want dat dachten we met de grote kleine dame eerder deze week ook) en is afwisselend vrolijk/jengelig. Ook niet echt lekker in haar vel dus. We hopen maar gewoon weer dat komende nacht een betere nacht wordt, gevolgd door een betere dag......................
    tijgertje
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    02-12-2006 11:22
    Hoi Sje, Nou je mag het wel hebben, zeg. Proberen vol te houden, hoor. Hopelijk heb je deze nacht straks lekker geslapen. Oja, iets hartig op brood... Smeerkaas en roompate. Is meestal iets lekkers voor de kids en hartig!! Ik denk aan je! Tijgertje
    MarleenTY
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    02-13-2006 8:41
    Hallo, daar zijn we weer! En jawel zoon 1 is beter en nu is zoon 2 aan de beurt. Begon met klagen over hoofdpijn en heeft nu ook 39 graden koorts. Ook mama heeft nu een beetje last van haar buik, maar we daan dapper door!
    Sje
    Posts:75548


    --
    02-13-2006 1:18
    Hoi Tijgertje, Dat hartig op brood zit er helaas niet in. Vanmiddag wilde ze weer haar brood niet. Toen heeft ze bij hoge uitzondering een dun laagje chocopasta erop gekregen. Ze heeft 3 hapjes gehaald. Maar ja, beter 3 hapjes met chocopasta erin, dan helemaal geen brood met smeerworst erin. En Marleen, hou je taai meid! Ik weet wat je doormaakt. Ik hoop dat je zelf gespaard gaat worden. Ik moet zeggen dat ik ook wat slapjes ben, zwaar hoofd heb en zo'n kippevel-griephuid heb. Maar of dat nou is van een opkomende griep of van de vermoeidheid, dat weet ik niet. Ik hoop dat laatste. Even een update uit de ziekenboeg: Nou, er lijkt weer wat licht aan het eind van de tunnel te zijn, maar we juichen niet te vroeg. Gisteravond is de grote kleine dame bij mij op schoot in slaap gevallen en ze werd steeds een klein kwartier lang om de minuut wakker, kromp helemaal ineen, huilde 10 seconden en viel dan weer in slaap. Beetje zoals zuigelingen darmkrampjes kunnen hebben. Niet gek natuurlijk in het geval van haar want ze heeft maar erg weinig gegeten afgelopen week en heeft sinds woensdagochtend geen ontlasting meer gehad. We zijn er dus vannacht niet meteen uitgesprongen als ze begon te huilen, want we herkenden dat het gejammer van die krampjes was, dat we toch niks konden doen en wisten dat het na een poosje weer over zou zijn. Daardoor hebben we iets beter geslapen van de vorige nachten. Je wordt elke keer wel wakker, maar het feit dat je er niet elke keer uit gaat die kou in, zorgt er wel voor dat je iets uitgeruster opstaat 's ochtends. (Hoewel ik dus nog steeds een wrak ben). De kleine kleine dame is maar 1x wakker geweest en dat gebeurt eigenlijk elke nacht wel een keertje, dus die heeft eigenlijk gewoon heel goed geslapen. Vanochtend stond ze wel helemaal onder de rode pukkeltjes. Dacht even aan de 6e ziekte (gelukkig heeft de grote kleine dame die al gehad dus we hoeven niet bang te zijn voor besmetting!), maar het zijn waarschijnlijk warmte-/koortsbultjes (hoewel ze al 2 dagen koortsvrij is). Toen ik een uurtje later haar luiertje ging verschonen waren de bultjes al iets lichter geworden. De kleine kleine dame is wisselend vrolijk/actief en jengelig. Duidelijk ook nog niet lekker in haar velletje maar ze houdt zich erg kranig. De grote kleine dame heeft inmiddels weer ontlasting gehad vanochtend. Het zag eruit als een gewone normale poepluier, dus niet extra hard/donker/dun ofzo. Dus dat is wel een goed teken. Nou goed, vanochtend was ze verder nog net zo lusteloos en suf, dus ik heb de dokter gebeld om even te overleggen of het klopt dat ze zolang suf blijft. De enige verbetering sinds vrijdag was dat ze sinds gisteren van de koorts af was en dat ze iets beter dronk, maar ze eet nog steeds slecht dus ze krijgt ook geen nieuwe energie-voorraad. We moeten haar net over dat drempeltje heen zien te krijgen. Gezien de pijn in haar buikje en de oorpijn die ze steeds heeft, zit ze nog wel onder invloed van zetpillen. Ze is in de loop van de ochtend wel wat actiever geworden, is ook wat beter aanspreekbaar. Ik heb haar aan tafel gezet met kleurspulletjes. Ze heeft zelf op internet een mooie kleurplaat mee uit mogen kiezen (onderweg daar naar toe zag ze een foto van de medaille winnaressen op de schaatsbaan gisteren en toen zei ze enthousiast "Dat is van de TV!". Dus ze is toch nog redelijk helder geweest gisteren! Hihi!). Na het kleuren heeft ze wat gepuzzeld en Dora op TV gekeken. Inmiddels heeft de dokter teruggebeld en die hoort geen nieuwe alarmerende dingen. Ook die darmkrampjes worden waarschijnlijk gewoon veroorzaakt doordat de boel weer wat op gang aan het komen is. Hij vermoedt dat er inderdaad wat licht aan het eind van de tunnel aan het komen is en mocht er toch weer een terugslag zijn dan moet ik weer bellen. Hij zei verder dat ze waarschijnlijk gewoon de pech heeft gehad dat ze 2 virussen op elkaar gekregen heeft. De ene was nog niet over of de andere begon alweer. Duim met ons mee dat we weer in stijgende lijn zijn met de dametjes! En Marleen, nogmaals, hou je taai! Edited by - Sje on 13/02/2006 13:19:50
    U bent niet gemachtigd om te reageren.
    Pagina 1 van 3123 > >>