laatste up-date van mij.............
Laatste Bericht 07-01-2007 3:00 door karin185. 19 Reacties.
Printer Vriendelijk
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
Sorteer Berichten:
VorigVorig VolgendeVolgende
U bent niet gemachtigd om te reageren.
AuteurBerichten
patricia1707
New Member
New Member
Posts:


--
01-27-2006 8:35
    Hallo dames,

    Het is een hele tijd geleden dat ik hier was.
    Ik ben onderhand 16 weken zwanger, maar ik kan niet zeggen dat ik op de roze wolk bivakkeer.
    Ik heb anti-stoffen in mijn bloed, veel last al van hardere buiken, ben nog erg snel moe en met een klein mannetje letterlijk rondrennen is het geen gemakkelijke zwangerschap.
    Het kindje (Kruumelke) doet het tot nog toe gelukkig wèl goed. Over 4 weken hebben we een zeer uitgebreidde echo bij de gyn. Dan wordt er meteen gekeken of de anti-stoffen kwaad doen bij Kruumelke.

    Verder heb ik bij Jeroen aangegegeven dat ik stop met de 2 forums te beheren.
    Ik ben hier tè weinig om er een goeie kijk op te houden.
    En daarbij vindt ik het niet eerlijk tegenover de anderen die er wèl hun best voor doen om HHP een goeie site te laten zijn.
    Dus als er een vrijwilligster is om dit forum over te nemen, neem even contact op met Jeroen!!

    Ik zal over een poosje weer komen vertellen hoe het gaat.

    Hoe is het met de andere moeders en moeders to be??
    Alles goed?? En met de kindjes ook??Ik lees het over een poosje wel.

    Voor nu: alle goeds voor iedereen en tot de volgende keer.

    liefs en groetjes, Patricia

    Edited by - Sje on 22-4-2007 10:40:51 PM
    Sje
    Posts:75548


    --
    01-27-2006 8:47
    Ha die Patricia, Wat goed om je weer even op hhp te zien. Ik had je vorige week al een mailtje gestuurd om eens te informeren hoe het met je was omdat ik je al zo'n tijd niet gezien had. Goed om te lezen dat het goed gaat met Kruumelke, maar wel vervelend dat de zwangerschap tot nu toe niet echt volop genieten is. Denk vooral om jezelf en Kruumelke de komende 24 weken! Maar kan me voorstellen dat dat niet altijd meevalt met een rondhobbelende peuter erbij. Hou je goed en ik hoop inderdaad over een tijdje weer een update te lezen.
    tijgertje
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    01-27-2006 11:26
    Hoi Patricia, Vervelend dat de zwangerschap zo verloopt. Helaas is het maar al te waar dat een zwangerschap niet altijd volgens boekje gaat. Ik duim voor je dat de echo alleen maar goede dingen laat zien. Verder hoop ik dat de zwangerschap toch nog genieten wordt. Je ziet dat een zwangerschap die in de eerste maanden moeilijk was, soms in de latere periode juist heel fijn verloopt. Ik wens het je van ganse harte toe. Bij ons gewoon regelmatig een bezoekje brengen, kan ook als ontspanning werken. Ene, als je kleine op bed ligt ga jij dan ook even liggen!!! Pas goed op je zelf en dat kleine wondertje. Tijgertje
    Webmaster
    New Member
    New Member
    Posts:18


    --
    01-28-2006 1:21
    Patricia, Miriam en ik wensen je veel sterkte toe en hopelijk kun je ook nog wat genieten van je zwangerschap. Bedankt voor je hulp aan de site. En als je weer zin hebt om actiever mee te helpen dan ben je natuurlijk van harte welkom. Als er nog liefhebbers zijn om dit forum te moderen dan hoor ik dat graag. Stuur Miriam of ij maar een e-mail of prive bericht. Groeten, Jeroen
    tijgertje
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    01-28-2006 5:46
    Iets voor Sje????? Tijgertje
    Susje_oud
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    01-28-2006 6:36
    lijkt mij misschien ook wel leuk. Wat houdt t precies in?? Sje is ook inderdaad erg geschikt!!
    Sje
    Posts:75548


    --
    01-28-2006 8:38
    Hoi Tijgertje en Susje, Dank dat jullie mij geschikt vinden, ik voel me gevleid hoor! Hihi! Had inderdaad al naar Miriam en Jeroen gemaild wat het precies aan werk inhoudt omdat ik het vervelend zou vinden als ik het vanwege mijn gezinnetje (wat te allen tijde voor blijft gaan, maar dat begrijpt iedereen wel) ook over een tijdje weer zou moeten loslaten. Dat zie je aan Patricia die het heel begrijpelijk met haar drukke leventje met een peuter en een kleintje op komst niet kan combineren. Nu log ik sowieso elke dag al in op hhp en ik kijk eigenlijk altijd al in alle actieve onderwerpen, dus volgens mij ben ik al een eind met de tijd die erin gaat zitten om moderator te zijn. Dus ik wacht even af wat Miriam en Jeroen ervan vinden. Edited by - Sje on 28/01/2006 20:40:16
    Stel
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    01-29-2006 10:40
    Patricia, Wat jammer dat het zo anders loopt...Ik hoop dat Kruumelke er niets aan overhoudt en dat de komende 24 weken nog wat beter gaan verlopen. Probeer er een beetje van te genieten Ik hoop toch gauw weer eens te horen hoe het met jou en je gezin gaat! Enne Sje, ik vind je erg geschikt als moderator!!! Haha!
    Sje
    Posts:75548


    --
    07-13-2006 10:19
    Hoi Patricia, Hoe is het nu? De kleine mop is er en we zijn zo benieuwd hoe het met jullie gaat!
    patricia1707
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-13-2006 11:21
    Hallo meiden, Voor ik naar bed ga, kom ik even snel bivakeren bij jullie. Ons kleine meisje is inderdaad geboren. 1 juli om precies te zijn. Ik zit momenteel weinig achter de pc, daarom duurde het even om het te komen vertellen. Alles is prime verlopen tijdens de bevalling. Ik ben met gel ingeleid, omdat ik erge bekkenklachten heb gehad. Ze moest eigenlijk pas de 11e juli geboren worden, maar gelukkig had ik een fijne gyneacoloog die me eerder het groene licht gaf. De bevalling heeft maar 17 uur geduurd (alles bij elkaar). Paece of cake vergeleken bij de vorige, was toen 41 uur!! De uitdrijving was met 5 minuten geklaard!! Het was een lancering hahahaha, de verloskundige van het ziekenhuis had geen tijd om mijn meisje op te vangen!! Ik geef borstvoeding en daar zit waarschijnlijk slagroom in, want de kleine meid is al ruim boven haar geboortegewicht, zo na 12 dagen , goed hè?? Het is een zeer mooi meisje, ik zou zeggen........... kom eens op haar website kijken!! Ach, en haar naam.............. Yvanka Johanna!! Zo, nu weten jullie iets, ik zal zeker proberen om weer eens wat vaker hier te komen. Vindt het toch wel leuk hier, hoor!! Ik ga nu voeden en dan slapen, want ons prinsensje wil 's nacht vaak ook nog lurken bij mama hahahahaha groetjes Patricia
    Sje
    Posts:75548


    --
    07-14-2006 9:08
    Hoi Patricia, Van harte gefeliciteerd met jullie kleine meisje! Geniet er maar lekker van! Gezellig als je weer wat vaker op hhp gaat komen en leuk dat je even hebt laten weten hoe het met jullie is! Hoe vindt de grote broer het dat hij een zusje gekregen heeft?
    karin185
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-14-2006 11:06
    Van harte gefeliciteerd met je kleine meid! Echt leuk. Geniet er van!
    Essie
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-20-2006 1:29
    Gefeliciteerd hoor, hartstikke leuk een jongen en een meisje. Geniet ervan en laat je niet gek maken door iedereen die je ongevraagd advies gaat geven. Doe wat je hart je ingeeft. Greetz Essie
    patricia1707
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    06-28-2007 10:49
    Meer dan een jaar geleden opende ik dit topic.
    Bij toeval vind ik het terug................... en .......................... zondag wordt dat kleine meisje al weer 1 jaar!! Laughing


    Hier zijn de foto's van toen en nu .
    Peter P
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    06-29-2007 7:52
    Wat worden kinderen toch snel groot...
    Miriam
    Veteran Member
    Veteran Member
    Posts:3535


    --
    06-29-2007 7:55
    Dat eerste jaar gaat echt razendsnel hè?! Die eerste weken kunnen ze nog helemaal niks, maar voor je het weet stappen ze door de kamer!

    Groetjes,
    Miriam
    karin185
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    06-29-2007 9:13
    Leuke dochter heb je! En wat gaat het snel he?
    kôlleke
    Posts:22705


    --
    06-29-2007 10:03
    Patricia alvast van harte gefeliciteerd met de verjaardag van je geweldige dochter. Wat een leuke foto's! En wat een verschil hè?
    Dat eerste jaar is inderdaad een bijzonder jaar, er gebeurt zoveel. Eerst liggen ze alleen de hele dag te slapen en dan een jaar later zijn het al echte mensjes die met alles mee willen doen. Blijven genieten hoor!
    Sje
    Posts:75548


    --
    07-01-2007 2:39
    Gefeliciteerd met je kleine meid Patricia! Wat gaat het toch inderdaad snel!
    karin185
    New Member
    New Member
    Posts:


    --
    07-01-2007 3:00
    Gefeliciteerd met de eerste verjaardag van je kleine meid. Maak er maar een leuke dag van!
    U bent niet gemachtigd om te reageren.